Region

Svet

Prvo oglašavanje bivše žene Nenada Pagonisa nakon skandala!

Maja Brukner, bivša supruga Nenada Pagonisa, prvi put se oglasila nakon skandala koji je šokirao javnost.

Prvo oglašavanje bivše žene Nenada Pagonisa nakon skandala! Foto: Printscreen Youtube/K1 TelevizijaBivša supruga Nenada Pagonisa, prvi put se oglasila nakon skandala o nasilju u porodici. Saznajte više o njenoj izjavi i trenutnoj situaciji.


Nedavno je prijavila Pagonisa za nasilje u porodici, zbog čega je bivši kikboks šampion sada u kućnom pritvoru, uz zabranu prilaska bivšoj supruzi.

Nenad je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu izjavio da nije kriv, tvrdeći da je on bio povređen tokom svađe sa suprugom u njihovoj zgradi.

Maja Brukner se sada obratila javnosti putem društvenih mreža, naglašavajući potrebu da podeli nešto o teškoj situaciji kroz koju prolazi ona i njena porodica.

Ne želim da raspravljam šta je istina, a šta nije; za to postoji sud, a ne javnost. Samo želim da se zahvalim svima na ogromnoj podršci, porukama, pozivima, ljubavi i brizi koje svakodnevno dobijam - napisala je Maja i dodala:Teško je suočiti se sa svakodnevnim životom u ovom trenutku lične borbe koju vodim zbog sebe i svoje dece, ali istovremeno mislim da je ova borba neophodna i zbog svih drugih žena koje se ne vide i ne čuju. Hvala vam što ste uz mene.


Možda vas interesuje:

Emotivna ispovest Vjere Mujović: Maltretirali su me stariji rođaci!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>