Region

Svet

Darko Lazić: Bio sam nezdravog razuma, mogao sam život sebi da oduzmem!

Darko Lazić i njegova supruga Katarina očekuju dete, a popularni pevač je u emisiji "Premijera" otkrio kako je njegova ćerka Lorena reagovala na vest da će dobiti sestru, kao i o važnim odlukama koje su mu promenile život.

Darko Lazić: Bio sam nezdravog razuma, mogao sam život sebi da oduzmem! Foto: YouTube printscreen/Pink TVIz prvog braka sa Anom Sević, Darko ima ćerku Lorenu, dok iz veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja. U emisiji "Premijera" na televiziji Pink, pevač je podelio reakcije svoje dece na dolazak novog člana porodice.

"Aleksej je još mali i ne razume, ali je rekao da bi voleo da ima seku. Lorenina prva reakcija je bila: "Jao, dosta mi je bebaća više," ali ona je jedno predivno vaspitano dete" - izjavio je Darko.Pevač se takođe prisetio teške saobraćajne nesreće iz 2018. godine, govoreći o važnosti bezbednosti u vožnji:

"Prošao sam najgore. Nisam vodio računa, jer mi je bilo važnije da sednem za volan nego da odmorim. Jako je bitan odmor i da čovek ne pije kada sedne za volan. To su greške koje sam sebi dozvolio jer sam bio nezdravog razuma. Mislio sam da je sve ispravno, a zapravo sam mogao sebi život da oduzmem i nanesem veći bol mojima koji me vole. Pre nego što sednete u auto, budite dobro odmorni i nikako ne sedajte pijani za volan" - rekao je Darko u emisiji "Premijera".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>