Region

Svet

Luna Djogani progovorila o prvom susretu sa Kijom Kockar: Najgori dan u životu!

Luna Djogani, učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga", doživela je dramatičan preokret u svom životu kada je pred kamerama započela vezu sa pevačem Slobom Radanovićem, koji je tada bio u braku. Zbog ovog poteza, našla se u središtu javne osude i suočila se s brojnim kritikama. 

Luna Djogani progovorila o prvom susretu sa Kijom Kockar: Najgori dan u životu! Foto: YouTube printscreen/Pink TVNjena veza sa Slobom postala je jedna od najpraćenijih i najkontroverznijih tema u medijima, izazivajući brojne reakcije i polemike. Luna je kroz ovaj period prošla kroz emotivne uspone i padove, a njen ljubavni život i postupci u rijalitiju ostali su pod budnim okom javnosti, oblikujući njenu karijeru i život na neočekivane načine.

- Dete sam razvedenih roditelja, koji su se, između ostalog, rastali zbog treće osobe, pa sam uvek bila veliki protivnik toga. Nažalost, Slobu nisam gledala kao oženjenog muškarca, već onako kako se ponašao - slobodno! Zato nisam imala osećaj da radim nešto pogrešno. Ali realnost me je kao maljem lupila po glavi kada sam videla njegovu ženu Kiju Kockar na vratima "Bele kuće". Tada je bilo kasno. Imala sam dve opcije - ili da se sklonim ili da Slobu uhvatim za ruku. Izabrala sam drugu, jer sam se plašila da neću moći sama da izdržim sve. Razlog za to nije bila velika ljubav, jer je među nama više vladala strast, već strah od samoće. Žao mi je što nisam razmišljala o posledicama, prvenstveno zbog sebe. Nikada više ne bih bila sa zauzetim muškarcem! - rekla je Luna i dodaje da se iza kamera izvinila Kiji:

- To sam uradila van kamera, na finalu "Zadruge". Bile smo same u automobilu. Sigurna sam da zna da je moje izvinjenje bilo iskreno.Luna kaže da je po izlasku iz Zadruge pala u depresiju

- Posle raskida sa Slobom bila sam u teškom psihičkom stanju, pa sam redovno posećivala psihijatra. Samo ja znam kroz šta sam prolazila u svoja četiri zida. Doživljavala sam psihičke i nervne slomove po ceo dan, svaki dan! Bila sam nesrećna, tužna, besna, ljuta na sebe... Još kad sam videla da su mi roditelji smršali po 20 kilograma, a sestre zbog mene idu pognute glave u školu, htela sam da umrem. Bila sam uzrok njihovog bola i nesreće - rekla je Luna za Informer i otkriva zbog čega je ušla u Zadrugu 2.

- Nisam ušla da se operem, nego da se spasem! Morala sam da se vratim na mesto na kom sam sebi oduzela mir. Želela sam da ljudi vide da sam se u prvoj sezoni uplela u nešto zbog čega sam pokazala samo loše osobine, od kojih ne bežim. Tačno je da volim da dramim, plačem kada se svađam sa partnerom, razderem se, uvredim... Ali nisam loš čovek, veštica, monstrum koji je ušao u rijaliti da odvoji dve osobe koje se mnogo vole - zaključila je Luna za Informer.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>