Region

Svet

Skandal uživo! Teodora Džehverović i Voyage se posvadjali u emisiji: Umesto pomirenja, nastao haos! (VIDEO)

Teodora Džehverović i Mihailo Veruovića, poznatiji kao Voyage, gostovali su zajedno u emisiji "Exkluziv night" na televiziji Prva, gde su javno pokušali da izglade nesuglasice zbog sukoba koji je izbio između ova dva umetnika.

Skandal uživo! Teodora Džehverović i Voyage se posvadjali u emisiji: Umesto pomirenja, nastao haos! (VIDEO) Foto:Instagram /Youtube printscreenSukob je proizašao iz propuštene saradnje na novom albumu Teodore Džehverović. Naime, bilo je dogovoreno da se Voyage pojavi kao gost na albumu pevačice u vidu dueta, međutim, do te saradnje nije došlo. Voyage se, na iznenađenje mnogih, nije javio pevačici, iako su prethodno detaljno sve dogovorili tokom njihovog boravka u studiju.

"Ja sam došao da se izvinjavam celu ovu emisiju, ali Bože moj" - rekao je kratko Voyage, a onda je Teodora na pitanje voditljeke o čemu se radi, brutalno odgovorila svom kolegi:

"Za mene to nije glupost!" - rekla je Teodora. 

"Nisam rekao glupost - glupost. Nego glupa situacija, koju sam ja napravio, jer ja nisam normalan" - ubacio se Vojaž, a onda je Teodora rekla sve što joj je bilo na duši: 

"Ne bih da produbljujem, ja sam stvarno birala ljude koji će se naći na albumu, došla sam u studio da ispoštujem Mihaila, ja sam rekla da bi volela ako ja njemu gostujem na albumu, da on meni, on je meni rekao da čak iako ja njemu ne budem gostovala na albumu, da će se on naći na mom. Ja sam to shvatila krajnje ozbiljno, nakon to0ga se nikada više nije javio, ni mojoj menadžerki, nakon dva meseca se javio i okej je, ne mogu da budem nečovek i da nastavljam ovu priču i da se nastavlja neki konflikt, grešimo svi mi grešimo, ali ja sam ti rekla koji dobronamerni savet imam, neke stvari moraš da promeniš. Kada se neke stvari malo promene i ne bude sve tako sjajno i bajno... " odbrusila je Teodora. 

Pogledajte kako je izgledala ova nepriijatna situacija:

@prvatelevizija

Teodora i Vojaž je trebalo da snime duet, ali do njega nije došlo!

♬ original sound - Prva Televizija
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>