Region

Svet

Jelena Karleuša je bila zaljubljena u ovog kolegu, a on je odbio!

Jelena Karleuša, gostujući u jednoj emisiji, otkrila je tajnu iz prošlosti koja je iznenadila mnoge. Naime, folk diva priznala je da je bila zaljubljena u starijeg kolegu, Željka Šašića, koji je tada odbio njeno udvaranje.

Jelena Karleuša je bila zaljubljena u ovog kolegu, a on je odbio! Foto: Instagram printscreen/karleusastarU emotivnom razgovoru, Jelena je ispričala kako je Šašić bio njena prva ljubavna razočaranje:

"Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku ‘za ljubav se treba boriti’. On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne i hit ‘Gori more’. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja" - rekla je Jelena, otkrivajući detalje iz mladosti.

Nastavila je priču sećanjem na jedan poseban događaj:

"Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni zdravo. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: "Ja ću biti veća zvezda od tebe" - ispričala je svojevremeno Karleuša.Ova anegdota iz prošlosti otkriva koliko je Jelena bila odlučna i hrabra čak i u mladim danima, kada je smelo pristupila tada velikoj zvezdi. Danas, Jelena Karleuša je jedno od najprepoznatljivijih imena na estradi, dok njena priča sa Željkom Šašićem ostaje zanimljivo sećanje na vreme kada su njihovi putevi samo nakratko presekli.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>