Ostalo

Sme�no

Koji teniser bi vam spasao život da imate samo jedan set da preživite? Asovi otkrivaju svoje izbore! (VIDEO)

Zamislite ovo: život vam visi o koncu, a jedini način da se spasite je da neko dobije set u vaše ime. Koji teniser bi bio vaš junak?

Koji teniser bi vam spasao život da imate samo jedan set da preživite? Asovi otkrivaju svoje izbore! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Funny ZeitgeistU jednoj zanimljivoj anketi, najbolji teniseri sveta otkrivaju koga bi izabrali da im spasi život, a da imaju samo jedan set da prežive i rezultati su fascinantni!

U ovoj anketi učestvovali su poznati asovi poput Rafaela Nadala, Stefanosa Tsitsipasa, Fabija Fogninija, Dominika Thiema, Grigora Dimitrova, Alexa de Minaura, Felixa Augera-Aliassimea, Borne Ćorića, Novaka Đokovića, Daniila Medvedeva, Keija Nishikorija, Diega Schwartzmana, Denisa Shapovalova i Andyja Murraya.

Roger Federer – Majstor elegancije

Za Rafaela Nadala, Stefanosa Tsitsipasa i Fabija Fogninija, izbor je bio jasan – Roger Federer. Oni veruju da bi Federer svojom preciznošću i smirenošću mogao da izvuče bilo koga iz najtežih situacija. Njegova elegancija na terenu i nepokolebljiva koncentracija čine ga idealnim junakom kada je život u pitanju.

Rafael Nadal – Borac bez premca

Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Alex de Minaur, Felix Auger-Aliassime, Borna Ćorić i Novak Đoković složili su se da bi Rafael Nadal bio njihov izbor. Nadalova neverovatna borbenost i sposobnost da se nosi s pritiskom su ono što im uliva poverenje. Kada je život na liniji, Nadal je poput gladijatora koji se bori do poslednjeg daha.Novak Đoković – Kralj preokretaDaniil Medvedev, Kei Nishikori, Diego Schwartzman, Denis Shapovalov i Andy Murray poverili bi svoj život Novaku Đokoviću. Njegova sposobnost da se vrati iz gotovo bezizlaznih situacija i preokrene meč u svoju korist čini ga savršenim izborom za ovakvu situaciju. Đokovićev neverovatan mentalni sklop i hladnokrvnost pod pritiskom su neprocenjivi.Dakle, koga bi vi izabrali da vam spasi život na teniskom terenu? Da li bi to bio Federer s njegovom elegancijom, Nadal s neumornom borbenošću, ili Đoković s neverovatnim preokretima? Jedno je sigurno – kome god poverili svoj život od njih trojice, sigurno biste preživeli.


@noahstennistips Pick a Player To Save Your Life | Pros Answer #tennis #sports ♬ original sound - NoahsTennisTips

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>