Region

Svet

Astrolog: Nataša i Dača će se sigurno razvesti

Prema rečima našeg poznatog astrologa Vladimira Rajića pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović će se sigurno razvesti.

Astrolog: Nataša i Dača će se sigurno razvesti



"Oboje su rođeni u znaku Vage, tako da je boravak Saturna u ovom znaku oboma napravio dosta problema. Imali su dosta problema u komunikaciji i iskušenja koja nisu prevazilazili zbog Dačine želje da i dalje ostane dominantan u tom odnosu (finansijski i emotivno) On je ostao harizmatičan tip, ali je izgubio osećaj kontrole koji mu je neophodan - poznati astrolog i dodaje.

"U narednom periodu, aspekti idu u prilog Nati koja će napraviti jednu veliku transformaciju, fizički i poslovno, s početka leta. Trpela je hirove svog supruga koji sebi na žalost nije postavio neka ograničenja, i „izgubio se“. U trenutku kada se Dača smirio, Nata nije imala više strpljenja i snage da čeka „promenu“. Preuzela je „stvar u svoje ruke“ i pokrenula se u njoj poznatom pravcu – poslu u kome je dobra, i ćerci. Kroz Hanin horoskop se vidi da će biti dete razvedenih roditelja, ali da će imati pažnju i ljubav sa obe strane".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>