Region

Svet

Region

Miloš Timotijević o seriji Sablja: Bilo je traumatično!

Miloš Timotijević će ove jeseni zablistati u novoj seriji "Sablja", gde tumači ulogu Mileta Lukovića Kuma. Gostujući u emisiji "Kec na jedanaest", poznati glumac podelio je zanimljive detalje i anegdotu sa snimanja, pružajući gledaocima uvid u ono što mogu očekivati od ovog uzbudljivog projekta.

Miloš Timotijević o seriji Sablja: Bilo je traumatično! Foto: YouTube printscreen/Pink TVMeni je ta uloga dosta lako došla, sela mi je. Zvao me Vlada Tagić i saopštio mi da bi oni hteli da tumačim lik Mileta Lukovića Kuma. Ostao sam zbunjen. Otišao sam na Google i video da je Kum ubijen sa nekih 35 godina, a ja u tom trenutku imam 48. Rekli su mi da ne brinem, jer su oni izgledali starije, a mene će malo podmladiti, pa sam pristao. Bilo mi je to jedino važno" - kazao je Miloš, a onda otkrio da se obistinilo ono čega se plašio:"Pitao sam ih kada snimamo scenu hapšenja i ubistva njihovog. Rekli su mi u aprilu. Bio sam oduševljen, jer sam mislio da će biti lepo vreme, jer mrtvi treba da ležimo. Tog dana je pao sneg, duvao je vetar, neko ludilo" - objasnio je.

Pored Miloša Timotijevića koji se našao u ulozi Kuma, lik Dušana Spasojevića pripao je Bojanu Navojecu:

"On je po scenariju glavni, a ja sam mu podrška. Zanimljivo je, jer je cela perspektiva Zemunskog klana urađena kroz oči jednog mladog čoveka, koji po prvi put ulazi u Zemunski klan dan pred atentat" - objašnjava Timotijević.

Glumac ističe da ne voli da gleda seriije unapred, jer mu je gušt da ih proživii zajedno sa publikom. Ipak, otkriva da su na prezentaciji u cugu pogledali dve epizode i da je za njega to bilo jedno veoma traumatično iskustvo.

"Pogledao sam dve epizode i iz njih nisam saznao mnogo novog. Pogledali smo ih u cugu kada je bila ta prezentacija serije. Bilo je prilično traumatično, i to podsećanje te vrati na taj neki posttraumatski sindrom. Nisam prestao da se znojim sat vremena zbog uticaja te serije na mene. Traumatično, ali ne agresivno, nije brutalno, ali na psihološkom nivou jako teško, ali i predivno u isto vreme. Serija će imati osam epizoda" - zaključio je.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>