Region

Svet

Tea Tairović i Nucci postavljaju nove standarde: TeaNucci obara rekorde na YouTube-u! (VIDEO)

Tea Tairović i Igor Panić, poznatiji kao Nucci, udružili su snage u novoj duetskoj pesmi "TeaNucci", koja je munjevitom brzinom osvojila srca publike širom sveta. Za svega tri dana, ova vrcava numera zaradila je impozantnih 2,2 miliona pregleda na YouTube platformi, postavši tako instant hit.

Tea Tairović i Nucci postavljaju nove standarde: TeaNucci obara rekorde na YouTube-u! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Tea TairovicSamo jedno slušanje pesme je dovoljno da vas osvoji, a broj pregleda na YouTube-u jasno potvrđuje njenu neospornu popularnost. Sa preko dva miliona i dvesta hiljada pregleda za tako kratak vremenski period, "TeaNucci" nije samo pesma koja se sluša, već je postala i fenomen na društvenim mrežama.

Tekst ove pesme pored toga što je zabavan, postao je i prepoznatljiv po svojoj šaljivosti i ritmu koji neizostavno izmami osmeh na lice. Njegova zarazna energija ne samo da vas tera da zaigrate, već je i mnogi prepoznaju kao svoju, što dodatno doprinosi viralnosti ove numere.

Tea Tairović i Nucci su definitivno postavili novi standard u svetu muzike svojim brzim usponom na vrhove lestvica, pokazujući da prava magija nastaje kada se spoje talent, energija i kreativnost.

Pogledajte spot koji obara rekorde: 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>