Region

Svet

Jovana Pajić se vraća na muzičku scenu s letnjim hitom - Ludilo moje!

Popularna pevačica Jovana Pajić nakon duže pauze ponovo osvaja muzičku scenu sa novim letnjim hitom "Ludilo moje", za koji muziku i tekst potpisuje poznati hit mejker Bane Opačić. Pored pesme, Jovana je objavila i spot koji savršeno prenosi energiju i emociju novog ritma.

Jovana Pajić se vraća na muzičku scenu s letnjim hitom - Ludilo moje! Foto:Vladimir Nićiforović
Muzička zvezda Jovana Pajić, posle dugo vremena, na scenu se vraća velikim letnjim hitom intrigantnog naslova „Ludilo moje“, za koji muziku i tekst potpisuje hit mejker Bane Opačić.

Istovremeno, Jovana je odlučila da publiku obraduje i video spotom koji na pravi način oslikava novi ritam i emociju koju pesma „ Ludilo moje“ donosi.
Foto:Vladimir Nićiforović„ Čim me je Bane (Opačić) nazvao odmah sam prepoznala ovu pesmu. Znala sam da je to to! Snimila sam je bukvalno za jedan dan. „Ludilo moje“ je za mene ludu i svaku ludu koja ludilo traži, sanja, mrzi i prezire, ali ne može bez njega“, izjavila je Jovana Pajić.

 


Foto:Vladimir Nićiforović


Od kada je tačno pre 20 godina zablistala u finalu takmičenja „Zvezde Granda“, Jovana Pajić je prisutna na muzičkoj sceni kako kroz solo karijeru tako i kao članica nekadašnjeg benda „Ministarke“. Do sada je objavila više od 10 singlova kao i nekoliko duetskih pesama koje su uvek bili među najslušanijima.


Možda vas intresuje:
Ceca Ražnatović o emotivnoj baladi Pile posvećenoj Arkanu! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>