Svet

Region

Povratak Aragorna: Viggo Mortensen ponovo u Gospodarima prstenova, ali pod jednim uslovom!

Viggo Mortensen, slavni glumac koji je tumačio ulogu Aragorna u epskoj filmskoj trilogiji "Gospodar prstenova", mogao bi da se vrati i glumi u nastavku sage, ali pod određenim uslovima. 

Povratak Aragorna: Viggo Mortensen ponovo u Gospodarima prstenova, ali pod jednim uslovom! Foto: YouTube printscreen/MaxZa sve ljubitelje ovog ostvarenja, sprema se još jedno filmsko putovanje koje će istražiti delove priče koji do sada nisu bili predstavljeni na velikom platnu. 

Ovaj put, filmska avantura neće odstupiti iz vremenskog okvira Gospodara prstenova, obećavajući nam uzbudljivo putovanje kroz već poznate i nove delove fantastičnog sveta.Mortensen je ostao prilično zagonetan kada je reč o detaljima novog filma, ali intrigantni naziv "Lov na Goluma" sugeriše na mogući zaplet.

Radnja filma

Ova priča će se usredsrediti na Gandalfa koji traži pomoć od Aragorna, tada običnog rendžera, u otkrivanju i ispitivanju Goluma u vezi sa jedinstvenim prstenom.

Iako detalji o novom filmu još nisu otkriveni, Mortensen je izrazio svoju spremnost da se vrati ulozi Aragorna, pod uslovom da to ima smisla u kontekstu godina u kojima se trenutno nalazi.

Međutim, njegovo učešće bi moglo zahtevati prilagođavanje scenarija kako bi se uskladilo sa starenjem glumca.

Pored Mortensena, očekuje se i povratak Andyja Serkisa, koji će reprizirati ulogu Goluma/Smeagola, a takođe će preuzeti i rediteljsku ulogu.Ljubitelji "Gospodara" sa nestrpljenjem očekuju dda vidde kako će se novi deo a razvijati i kako će Viggo Mortensen još jednom oživeti svoj lik sa svojom izuzetnom glumačkom interpretacijom.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>