Zadruga

Parovi

Skandal u programu uživo o kome se i danas priča! (VIDEO)

Pevačica je napustila emisiju uživo nakon žestoke rasprave sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Incident se dogodio tokom emisije "Zadruga, narod pita", kada su negativni komentari gledateljke o njenoj ćerki izazvali burnu reakciju.

Skandal u programu uživo o kome se i danas priča! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Blic TV






Još uvek se priča o skandalu koji se dogodio tokom programa uživo, kada je pevačica Anabela Atijas napustila studio zbog sukoba sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Sve se desilo u emisiji "Zadruga, narod pita", gde je gostovala Luna Đogani, bivša učesnica rijalitija "Zadruga".

Tokom emisije, uključila se gledateljka koja je savetovala svoje ćerke da se ne ugledaju na Lunu, optužujući je za otimanjem tuđih muževa i izražavajući neslaganje s Anabelinim ponašanjem. U tom trenutku, Anabela je počela da kašlje i dobacuje, zahtevajući da se telefonska veza prekine.

"Molim vas, radimo emisiju, da li možemo da se ne dobacuje? Ako ne možete da podnesete... Ona je javna ličnost, bila je u Zadruzi, i te kako zna da govori za sebe i da odgovara na pitanja," rekla je Dušica Jakovljević i dodala: "Ovu emisiju ja vodim zajedno sa timom televizije Pink i nikada neću dozvoliti da bilo ko, ko ne sedi na ovoj sceni, uređuje emisiju umesto nas."

Nakon ovih reči, Anabela Atijas je momentalno napustila studio, ostavivši gledaoce i učesnike emisije u šoku. Ovaj incident je još jednom pokazao koliko emotivne i napete situacije mogu biti u emisijama uživo, posebno kada su u pitanju kontroverzne teme i javne ličnosti.

Možda vas interesuje:
Tea Tairović izbacila novi album TEA sa 13 pesama i spotova! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>