Region

Svet

Minimaks ostao zaprepašćen: Ovako se Dara Bubamara obratila Čkalji! (VIDEO)

Dara Bubamara je oduvek bila poznata po svojoj živahnoj ličnosti. Tokom gostovanja u emisiji "Maksovizija" 1993. godine, njeno uzbuđenje zbog prisustva legendarnog glumca Čkalje dovelo je do nezaboravnog trenutka.

Minimaks ostao zaprepašćen: Ovako se Dara Bubamara obratila Čkalji! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV/RTSDara Bubamara oduvek je bila poznata po svojoj živahnoj ličnosti. Još na početku svoje karijere, pokazala je neposrednost koja je karakteriše i danas.

Godine 1993., Dara je bila gost u popularnoj emisiji "Maksovizija", kod Milovana Ilića Miniksa, zajedno sa legendarnim glumcem Čkaljom. Tom prilikom, svojim ponašanjem potpuno je iznenadila voditelja.

Naime, zbog uzbuđenja što je u društvu jedne takve legende, pevačica se u jednom trenutku obratila slavnom glumcu sa "ti", što je iznenadilo Minimaksa.

"Ti se njemu obraćaš sa ‘ti’. Pa to ni ja ne smem da mu kažem", rekao je zaprepašćeno voditelj.

"Ja imam utisak kao da mi je neki ortak" - rekla je ona kroz osmeh, dok je šarmantni Čkalja odgovorio: "Ma, može".

Kako bi se iskupila za svoje ponašanje, Dara je ispunila želju slavnog glumca otepvavši mu njegovu omiljenu pesmu "Košava sa Dunava".

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:


@vremeplov_nostalgija Zar i tad bila prosta😂#uspomene #srbija #nostalgija #detinjstvo #mijaaleksic #ckalja #minimaksovizija #foryoupage #foryou #viral #darabubamara #fyp ♬ original sound - ⏳V̶R̶EM̶E̶NSK̶A̶_C̶A̶ROLIJ̶A̶⏳


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>