Svet

Region

Loši momci - Sve ili ništa: Najeksplozivniji detektivi Majamija se vraćaju u bioskope!

Vil Smit i Martin Lorens se vraćaju u četvrtoj avanturi „Loših momaka” - od 5. juna u bioskopima širom zemlje. Saznajte više o uzbudljivom nastavku!

Loši momci - Sve ili ništa: Najeksplozivniji detektivi Majamija se vraćaju u bioskope! Foto: Promo

Najpoznatiji „Loši momci” se vraćaju na velika platna sa svojom prepoznatljivom kombinacijom urnebesne akcije i komedije, ali ovog puta sa uzbudljivim preokretom: sada oni beže od zakona! Ne propustite Vila Smita i Martina Lorensa u četvrtoj avanturi - od 5. juna u bioskopima širom zemlje!

 

Četvrti film u serijalu „Loši momci”


Pod scenarijem Krisa Bremnera i režijom Adila El Arbija i Bilala Falaha, stiže četvrti film u popularnom akcionom serijalu „Loši momci” koji je započeo 1995. godine, nastavio se „Lošim momcima 2” (2003) i „Lošim momcima zauvek” (2020).

Majk Lori (Vil Smit) i Markus Barnet (Martin Lorens) spremni su za novu akciju, najuzbudljiviju i najopasniju do sada! U ovom nastavku, naš eksplozivni dvojac se nalazi usred istrage ilegalnog šverca droge u Majamiju, povezanog sa njihovim bivšim policijskim kapetanom. Sve što su mogli da zamisle – poći će naopako!


Foto: Promo
 

Glumačka postava i premijera


Pored Smita i Lorensa, u četvrtom filmu glume i Aleksander Ludvig, Vanesa Hadžens, Erik Dejn, Paola Njunjez, Taša Smit i Ijan Grufud.

Jedna od najuspešnijih i najomiljenijih franšiza sa tri velika blokbastera i spin-off serijom L.A.’s Finest (2019), „Loši momci” je osvojila publiku širom sveta. Poslednji film franšize, „Loši momci zauvek” (Bad Boys for Life), koji je izašao 2020. godine, bio je najuspešniji film te godine i čitave franšize. Samo mesec i po dana nakon njegovog izlaska, bioskopi su zatvoreni zbog pandemije, što ga čini jednim od poslednjih velikih hitova te godine.

Premijeru filma „Loši momci: Sve ili ništa” očekujemo 4. juna, a od 5. juna biće na repertoaru bioskopa širom zemlje.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>