TV Show

Parovi

Aleksandra Nikolić progovorila o porođaju: Oporavak je mnogo teži!

Aleksandra Nikoliić nedavno se porodila i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su ona i njen izbaranik Filip Car dali ime Leona.

Aleksandra Nikolić progovorila o porođaju: Oporavak je mnogo teži! Foto: Instagram printscreen/alexmima



Bivša učesnica i pobednica Zadruge 6, prvi put javno je progovorila o majčinstvu i komplikacijama koje je imala tokom porođaja.

- Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje- rekla je Aleksandra za Pink rs i otkrila da li je tokom trudnoće imala strah od porođaja.

- Imala sam strah, ali sam mislila da ću se poroditi prirodno sa epiduralom, međutim nije se tako dogodilo. Pred kraj sam bila: "Hajde više dete napolje, da te vidim, ne mogu više". Porodila sam se skoro u 42. nedelji.

Aleksandra ističe da joj je Leona potpuno promenila živto i da uživa u majčinstvu:

- Život sa bebom je prelep. U nekom trenutku jeste teško jer si umoram i neispavan, ali to je nešto čarobno i neopisivo, Ne postoje reči kojima bih opisala svoja osećanja. Potpuna sam, srećna i zadovoljna. Mislim da mi je dete došlo u pravom trenutku i zahvalna sam na tome - rekla je Aleks i otkrila kako je izgledao prvi put kada je ugledala ćerkicu.




- Bila sam pod anestezijom, stavili su mi je na lice, ali ja sam bila toliko iscrpljena od 7 i po sati porađanja ja se ne sećam šta sam rekla. Čula sam kako plače, ali ne sećam se šta se dešavalo nakon toga, sve mi je maglovito. Kad sam odspavala i kada sam je svesna videla osećaj je neverovatan. Zasuzile su mi oči, nisam mogla da verujem da je to stvorenje moje i da je to moje dete. Najlepši osećaj na svetu, to ću pamtiti do kraja života - rekla je Aleksandra na svom Jutjub kanalu i otkrila zbog čega ne doji ćerku.

- Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani - zaključila je Alekksandra Nikoliić za Pink.rs


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>