Region

Svet

Nakon izjave Duška Tošića o razvodu, oglasila se Jelena Karleuša: Demantujem! (FOTO)

Duško Tošić, juče je dao izjavu za jedan naš poznati mediji o razvodu sa pevačicom Jelenom Karleušom.

Nakon izjave Duška Tošića o razvodu, oglasila se Jelena Karleuša: Demantujem! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVTo je bila prva izjava koju je poznati fudbaler dao od kako su počele spekulacije o njihovom razvodu:

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - izjavio je sportista za Kurir.

Njegova izjava veoma je iznervirala Jelenu Karleušu, koja je na Instagramu postavila prepisku sa advokatom Duška Tošića i dodala da je ona jedini inicijator razvoda.

- Povodom izjave koju je dao tabloidu Kurir, primorana sam da na ovaj način zaštitim decu i sebe od izvrtanja istine od strane još uvek mog zakonitog supruga Duška. Naime, kako je dao izjavu i to ni manje ni više novinarki koja je poznata javnosti po zlu koji je nanela našoj porodici, meni, deci i njemu samom (izmišljajući mu veze i afere pa čak i homoseksualne, batine, itd) s,azta, da ke time njegovo racionalno pitanje dovedeno u pitanje. njemu Demantujem tvrdnje u izjavi gde pominje njegove neuspele pokušaje sporazumnog razvoda. Jedini inicijator razvoda sam JA, a na svaki predlog sporazumnog rešenja, do dan danas, iako su prošle godine, Duško, ni njegov advokat NIKADA nisu odgovorili - istakla je Jelena Karleuša, a potom i objavila čitavu prepisku sa advokatom.Foto; Instagram printscreen/karleusastar

- Dobar dan, Da li imamo nekih novih informacija na temu razvoda? Da li ste napravili plan sa Duškom? Nema razloga više da se gubi vreme i da se čeka. Hoću da se reši razvod što pre jer Duško odlazi od kuće po 10 dana da "radi" kako kaže, "radi" po noćnim klubovima i sa ženama loše reputacije, što mene izuzetno ugrožava kao javnu ličnost, primorana sam da zaustavljam te priče u medijima. Želim što pre da odvojim decu i mene od te loše priče, njegovog opijanja, izlazaka itd. Dok se nije napravio veći problem. Deca su pod konstantnim stresom i da ne nastavljam dalje. Da li postoji plan? - napisala je JK, kako piše, Duškovom advokatu, na šta joj je on odgovorio:

- Jelena, načelni plan postoji, ali moram da to potvrdim sa Duškom, kad se vrati iz Istanbula, pa ću kontaktirati kolegu sa konkretnim predlogom - napisao joj je advokat.Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Podsetimo, Jelena Karleuša je nedavno gostujući u jednoj emisiji govorila kako ona i Duško i dalje žive pod istim krovom, ali da isključivo komuniciraju preko advokata. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>