Elita 7

Parovi

ELITA 7: Maja Marinković jeca zbog sukoba sa Stanislavom Krofakom! Njemu je pala u zagrljaj (VIDEO)

U rijalitiju ELITA 7 došlo je do žestokog sukoba između Maje Marinković i njenog dečka Stanislava Krofaka.

ELITA 7: Maja Marinković jeca zbog sukoba sa Stanislavom Krofakom! Njemu je pala u zagrljaj (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVŽestok sukob, dogodio se sinoć između Stanislava Krofaka i Maje Marinković. Starleta je žestoko izvređala svog partnera tokom rasprave.

 "Ajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskmpleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti"- rekla je Maja.

"Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti" - rekao je Đedović.

"Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l' si me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja" - rekla je Maja.

"Videćemo, da ti j*bem ja mamu. Da ti lupim 43 šamara, da te vratim u to selo. J*bem li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti" - rekla je Maja.

"Da sam hteo da te uradim, ne bi te bilo" - rekao je Krofak.

"G*vno jedno lažljivo. Voza me sve vreme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo s*ksualne odnose svaki put" - rekla je Marinkovićeva.,

Ipak, od jutros Maja ne može da prestane da plače, pa je u jednom trenutku i zajecala na sav glas, a utehu joj je pružio Lepi Mića.

"Problem se naoravi u sekundi, a rešava se danima. Smiri se, ajde" - rekao je Mića.

"Mićo, ništa ne valja što uradim" - kazala je Maja.

"Biće sve okej" - rekao je Mića.

"Kladio se jutros sa Zolom da se nikada neće pomiriti" - rekla je Maja.

Pogledajte video:Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>