Region

Svet

Luna Djogani prvi put javno o hapšenju supruga Marka Miljkovića i razvodu!

Luna Djogani prvi put je javno govorila o hapšenju svog supruga Marka Miljkovića. U emisiji "Premijera Vikend Specijal" otvoreno je podelila svoja osećanja i stavove o ovoj situaciji.

Luna Djogani prvi put javno o hapšenju supruga Marka Miljkovića i razvodu! Foto: YouTube printscreen/Pink TVO trenutnoj situaciji:

"Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Ja se nisam oglašavala tada, neću puno da pričam o tome ni sada. Ostajem dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala... nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako," izjavila je Luna.O navodima o razvodu:

"Naravno da ne, naslovi su netačni. Da smo stavili tačku na naš odnos, apsolutno nije istina. Sve je u najboljem redu među nama i to je to. Ja kada sam se udavala, udavala sam se i u dobru i u zlu. Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro," rekla je Luna, dodajući: "Treba biti uz partnera i kada je sve dobro i kada nije dobro."

O majčnstvu i deci

"Kada dobiješ decu, najbitnija su ti deca. Meni je fokus samo na njima. To generalno treba tako. Ja se borim za takve stvari i sada i uvek ću. Njihov osmeh je moja najveća pobeda," zaključila je Luna.

Luna Djogani je ovim izjavama jasno stavila do znanja da je porodica njena najveća vrednost i da će uvek stajati uz svog supruga, bez obzira na teškoće.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>