Region

Svet

Ferid Avdić se oglasio nakon što se na koncertu Rammstein čula njegova pesma!

Nemačka rok grupa Rammstein održala je drugi zaredom veliki koncert u Beogradu, oduševivši publiku koja je po završetku koncerta zatražila bis pevanjem hit pesme Ferida Avdića "Izađi, mala". Ferid je sa ponosom komentarisao ovaj događaj i najavio svoj nastup u Beogradu.

 Ferid Avdić se oglasio nakon što se na koncertu Rammstein čula njegova pesma! Foto: Printscreen Youtube/Nikad nije kasno
Svetski popularna rok grupa Rammstein održala je drugi veliki koncert zaredom u Beogradu, u parku Ušće, a na samom kraju koncerta publika je zapevala hit pesmu Ferida Avdića "Izađi, mala".

Oduševljeni fantastičnim performansom nemačke grupe, publika je po završetku koncerta zatražila bis pevanjem stihova iz Feridove pesme: "Izađi mala, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas". Povodom toga, Kurir je kontaktirao Ferida, koji se iskreno nasmejao kada je video snimak.

"Poznat mi je taj video. Slična stvar se desila i na utakmici Crvena zvezda - Sloboda, od tada ljudi često pevaju 'Izađi mala' kada neko treba da se pojavi na bini ili stadionu. Ponosan sam na svoju pesmu i publiku koja me se uvek seti," rekao je Avdić, ne krijući zadovoljstvo što je njegova pesma postala kultna.

"To je pesma iz '85, ali se i dalje sluša i peva, čak i mladi koji tada nisu bili rođeni danas pevaju i znaju za nju. Imam još nekoliko pesama koje su kultne, bez njih ne prolazi ni jedno veselje." Ferid je takođe otkrio da planira uskoro obradovati beogradsku publiku koncertom.

"Ako Bog da, u septembru bih trebalo da organizujem jedan koncert u Beogradu. Inače, mnogo volim da dolazim u Beograd i često dolazim zbog gostovanja u emisijama," otkrio je, dodajući svoje mišljenje o mladim pevačima koji se stide nastupa u kafanama.

"Svaki pravi pevač je krenuo u kafani! Mlađi pevači treba da pređu još mnogo kilometara da bi mogli da znaju onoliko koliko znamo mi stariji. Meni je čak i draže kada sam neposredniji sa svojom publikom, u nekom restoranu ili na veselju. Pevač ide tamo gde ga publika želi slušati, a ne tamo gde bi on želeo da peva," zaključio je Ferid.

Možda vas interesuje:
Skandal na mrežama: Cakanin suprug u centru pažnje zbog komentarisanja Kijine fotografije!


@f.lezaic najjaci narod na svetu #rammstein #respect #foryou #viral ♬ original sound - f.lezaic
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir


>