Region

Svet

Finansijske poteškoće Nikoline Pišek: Kako je prebrodila krizu i renovirala kuću!

Nikolina Pišek se suočila sa ozbiljnim finansijskim problemima nakon smrti svog muža, što je značajno uticalo na njene planove, uključujući i renoviranje vile u Zagrebu. U emotivnom videu, otkrila je kako je uprkos teškoj situaciji uspela da transformiše svoj dom i nastavi dalje.

Finansijske poteškoće Nikoline Pišek: Kako je prebrodila krizu i renovirala kuću! Foto: Printscreen Youtube/Bravo
Voditeljka Nikolina Pišek našla se u centru skandala nakon smrti svog muža, što je uključivalo i javnu raspravu sa svekrom, Mišom Grofom, oko raspodele imovine.

Nikolina je nedavno priznala da je nakon tih događaja imala ozbiljnih finansijskih problema, što je značajno uticalo na njene planove, uključujući i renoviranje vile u Zagrebu, koje je zbog toga trajalo mnogo duže. U video snimku, ona je istakla da je zbog nedostatka novca morala da prilagodi mnoge stvari u svom novom domu trenutnim prihodima.

"Ovo je potpuno ludo, ali moram to podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile te grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ostala sam usred projekta bez dovoljno novca i morala sam da rasporedim taj novac na drugačiji način. Ovo je rezultat te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano. Kada vam život servira limune - napravite limunadu. Ili limoncello, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa smanjenim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo - kuhinja," napisala je Nikolina uz snimak.
Foto: Printscreen Instagram/nikolina_pisek


Osim što je podelila svoju priču, Nikolina je otkrila da se u kuhinji snalazi veoma dobro, pripremivši porodici ćufte i pire od krompira.

Možda vas interesuje:
Prepiska Tošića i Severine izazvala haos na mrežama!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>