TV Show

Parovi

IMANJE: Aca Lukas ulazi u rijaliti? (FOTO)

Aca Lukas najavio je svoje učešće i u rijaliti šou "Imanje" koji počinje 7. septembra, donoseći novu dinamiku i uzbuđenje. Saznajte više o njegovim planovima i očekivanjima za ovu avanturu.

IMANJE:  Aca Lukas ulazi u rijaliti?  (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVRijaliti šou "Imanje" počinje sa emitovanjem 7. septembra, a popularni pevač Aca Lukas iznenadio je sve kada je otkrio da će i on biti deo ovog šoua.

 Ova vest izazvala je veliko interesovanje javnosti, jer se očekuje da će Lukasov boravak uneti dodatnu dozu drame i uzbuđenja u popularni format.

Lukas, poznat po svojoj energičnoj ličnosti i iskrenom pristupu, najavljuje da će njegovo učešće u rijalitiju doneti novu dinamiku među učesnicima.

"Dragi moji, čekkam vas 7. septembra na imanju u Lisoviću u organizaciji Hype produkcije. Jedva čekam da ovaj porodični format bez nasilja i za svakog člana porodice krene. Biću sastavnii deo njega"- napisao je Aca Lukas u objavi. 


Foto: Instagram printscreen/acalukasofficial

Rijaliti "Imanje" privlači veliku pažnju publike, a ulazak Ace Lukasa bi sigurno dodatno povećati interesovanje za ovaj šou. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>