Lepota

Ljubav

Kako pravilno nositi boyfriend rumenilo: Trendovi lepote leta!

Naučite kako pravilno nositi boyfriend blush/ dečko rumenilo i osvežite svoj letnji make-up! Otkrijte zašto ovaj prirodni pristup dobija sve više popularnosti na TikToku i Google pretrazi, i kako možete postići mladolik i svež izgled kože bez puno truda.

Kako pravilno nositi boyfriend rumenilo: Trendovi lepote leta! Foto: Printscreen Instagram/haileybieber
Saznajte tajne ove trendi tehnike od šminkerke Zoë Taylor i pronađite savršene proizvode koji će vam pomoći da ostvarite željeni izgled. Uključite se u ovaj hit trend i osvežite svoj make-up rutinu ovog leta!


Mislili ste da ste već savladali veštinu nanošenja rumenila. Mnogi smatraju da bi trebalo da se stavlja visoko na jagodičnu kost, tik iznad kontura, ali TikTok je nedavno oborio tu staru praksu. "Boyfriend blush/Dečko rumenilo" je novi pristup: pored 84,8 miliona pregleda na TikToku, interesovanje za njega na Google pretrazi se više nego utrostručilo u poslednjih nekoliko meseci.Šta je zapravo dečko rumenilo (Boyfriend blush)? 


"To je prirodni rumeni ton koji se nanosi niže na obrazu," objašnjava šminkerka Zoë Taylor. 

"Ovaj svež i prirodan izgled čini da koža izgleda kao da ste upravo bili napolju na trčanju ili brzoj šetnji – i odgovara svima." 

Oponašajući rumenu kožu nakon vežbanja, boyfriend rumenilo je jednostavan način da koža izgleda mladoliko, sportski i diskretno rumeno.

Ključ u postizanju ovog izgleda leži u pravilnoj upotrebi formula. 


Kreme su obično najbolje jer se lako blendiraju i stapaju s kožom za prirodan izgled, dok i praškasti proizvodi mogu biti efikasni. 


"Izbegavajte previše sjajne ili šljokičaste nijanse," savetuje Taylor. 

"Birajte blagu nijansu boje, jer je cilj postići prirodan izgled." 

Neki od njenih omiljenih proizvoda uključuju It Cosmetics Sun Blush, koji se lako prilagođava svim tonovima kože, i Pixi On The Glow Blush, koji je jednostavan za nanošenje.

Nabavite proizvode poput Makeup by Mario's Soft Pop Plumping Blush Veil – blagog, sjajnog rumenila koje će postati neizostavni deo vašeg make-up nesesera.

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee 🫶🏻 lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound - Raiya Marina 💋
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>