Region

Svet

Nikola Rokvić završio hodočašće: Jelena Djoković poslala snažnu poruku! (FOTO)

Nikola Rokvić uspešno je završio svoje hodočašće, uz podršku mnogih, uključujući i Jelenu Djoković, koja je poslala toplu poruku podrške. Otkrijte više o ovom inspirativnom poduhvatu i porukama podrške koje stižu sa svih strana.

Nikola Rokvić završio hodočašće: Jelena Djoković poslala snažnu poruku! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/K1 TVU sredu, 22. maja, Nikola Rokvić uspešno je okončao svoje hodočašće, pređavši impresivnih 1.060 km peške do Engiine, gde se poklonio moštima Svetog Nektarija.

Tokom ovog jednomesečnog puta, mnoge poznate ličnosti su podržale Nikolu donirajući novac za njegovu Fondaciju "Porodica" i pružajući mu moralnu podršku.

Jedna od tih ličnosti je i Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, koja je istakla hrabrost i istrajnost Nikole i njegove partnerke Bojane, kao i plemenit cilj njihovog poduhvata. U emotivnoj poruci, Jelena Đoković uputila je reči podrške i blagoslova Nikoli, Bojani i njihovoj deci.

"Bravo Nikola i Bojana i draga dečice, što ste uspešno izneli ovaj podvig u ime ljubavi i milosti, za spasenje porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put je bio put radosti za decu," napisala je Jelena Đoković.


Foto: instagram printscreen/jelenadjokovic

Nikola Rokvić i Bojana Barović pokazali su izuzetnu hrabrost i odlučnost, inspirišući mnoge svojim poduhvatom, dok ih podrška i poruke poput one Jelene Đoković dodatno motivišu da nastave svoj humanitarni rad.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>