Region

Svet

Supruga Nikole Rokvića se oglasila pred njegov dolazak na Eginu! (FOTO)

Nikola Rokvić danas završava svoju humanitarnu misiju na Egini. Njegova supruga Bojana Barović podelila je emotivnu poruku na Instagramu, podržavajući njegov put od 1.060 kilometara za dečju onkologiju.

Supruga Nikole Rokvića se oglasila pred njegov dolazak na Eginu! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/bojanabarovic



Nikola Rokvić završava humanitarnu misiju na Egini

Nikola Rokvić, popularni pevač, danas stiže do kraja svog humanitarnog puta na Egini. Pre mesec dana, Nikola je započeo svoju misiju hodajući 1.060 kilometara peške do manastira Sv. Nektarija na Egini, s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za dečju onkologiju u sklopu njegove Fondacije "Porodica".

Podrška supruge Bojane Barović

Nikolina supruga, Bojana Barović, koja mu je bila najveća podrška tokom ovog puta, oglasila se putem Instagrama, upućujući mu emotivne reči:

"Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana. Od kada su krenule same pripreme za 'Ovaj put za dečiju radost', misli su mi bile vezane za sam kraj puta. Nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija, kako kod nas, tako i kod svih vas. Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. Dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda. Ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti. Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta," napisala je Bojana.




Humanitarna misija za dečju onkologiju

Ovaj poduhvat Nikole Rokvića nije samo fizički izazov, već i simbol snage zajednice i humanosti. Fondacija "Porodica" i svi koji su podržali ovaj put pokazali su da zajedništvo može doneti promene i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Nikola Rokvić završava svoju humanitarnu misiju na Egini, a podrška njegove supruge Bojane Rokvić daje dodatnu snagu i inspiraciju za sve one koji prate ovu priču. Ovaj put je simbol pobede dobrog nad zlim i pokazatelj koliko ljubav i zajedništvo mogu postići.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>