Region

Svet

Nikola Rokvić uspešno završio svoje putovanje!

Nakon napornog, ali inspirativnog puta, Nikola Rokvić stiže do cilja svog humanitarnog poduhvata! Pročitajte kako je pevač prešao hiljade kilometara peške do Egine kako bi prikupio sredstva za dečije odeljenje onkologije, dok istovremeno deli svoje emotivne trenutke i iskustva na društvenim mrežama. 

Nikola Rokvić uspešno završio svoje putovanje! Screenshoot/Instagram/nikola rokvic
Otkrijte Nikoline poslednje misli i planove dok se priprema za konačni korak na putu humanosti i ljubavi prema bližnjima.
Posle trideset dana pešačenja do Egine radi prikupljanja novca za dečije odeljenje onkologije, Nikola Rokvić stiže do konačnog cilja. Umesto da završi svoje putovanje, odlučuje da produži još sedam dana kako bi prikupio dodatna sredstva za dečije odeljenje onkologije u Nišu.

Tokom celog putovanja, Nikola je redovno obaveštavao javnost putem svog Instagram naloga o svojim iskustvima na putu ka Grčkoj. Danas će na krajnjem odredištu biti dočekan od strane supruge Bojane i dece, koji su nedavno otputovali u Grčku.

Bojana je podelila svoje utiske na Instagramu, uz fotografiju sa decom:

– Prelepa Egina, zvuk talasa, miris biljaka i tiho iščekivanje.

Nikola je takođe izrazio svoja osećanja pred sam dolazak na Eginu putem svog Instagram naloga:

– Toliko emocija, ljubavi i osećanja svakog dana, u svakom pogledu, reči i koraku. Sada shvatam da je ravnoteža ključna! Ostaje još samo današnji dan! Samo pomisao na dodir Svetog Nektarija na Eginu, uz Božiju pomoć, izaziva bujicu emocija u meni... Tako je to bilo daleko... Nezamislivo mom umu... Sada, izvan granica svoje percepcije, zahvaljujem Gospodu, Svetom Nektariju i svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim taj odlučujući korak i zagrlim sve što mi je najdraže!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!!

Tokom svog putovanja, Nikola je uspeo da prikupi neverovatnih 31 milion dinara za fondaciju koju je osnovao sa suprugom Bojanom, a sav novac će biti doniran u humanitarne svrhe.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>