TV Show

Parovi

Stanija Dobrojević bila nasilna: Pretukla devojku i prošla bez kazne!

Starleta Stanija Dobrojević u centru skandala - prisetila se nasilnih sukoba iz prošlosti kada je pretukla devojku i prošla bez ikakve kazne.

Stanija Dobrojević bila nasilna: Pretukla devojku i prošla bez kazne! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV





Stanija Dobrojević postala je poznata 2012. godine zahvaljujući učešću u rijalitiju "Survivor". Ipak, njena priča o detinjstvu i mladosti otkriva kako je nosila svoje izazove i konflikte.



Konflikti u detinjstvu

Tokom detinjstva, Stanija je često imala konflikte koje je rešavala nasiljem. U emisiji "Pretres" ispričala je jednu od svojih priča: "Bila sam lepa devojčica. Iako nismo imali mnogo, mama me je uvek lepo oblačila i isticala sam se. Svi dečaci u školi su bili zaljubljeni u mene, što je izazivalo ljubomoru kod drugih devojčica."


Incident u srednjoj školi

U srednjoj ekonomskoj školi, Stanija je imala ozbiljan konflikt sa jednom devojkom. "Imala sam momka u srednjoj školi i išli smo u isti razred. Jedna devojka se nabacivala mom momku, a nakon što smo raskinuli, sedeli smo u istoj klupi. Jednog dana mi je rekla nešto uvredljivo, uključujući psovku na račun moje mame. Tada nisam mogla da se kontrolišem, bila sam agresivna zbog svega što mi se dešavalo u životu."








Posledice i reakcije

Stanija je detaljno opisala šta se dogodilo: "Ustala sam i udarila je u nos, što je izazvalo haos. Moj momak me je zadržao, a ona je krenula na mene. Drugi učenici i nastavnici su došli u razred. Na kraju sam bila pozvana na razgovor kod razredne i direktorke, gde sam ispričala svoju životnu priču, uključujući i to da nemam oca i šta mi je ta devojčica radila. Nisu mi dali ukor, pustili su me bez kazne jer sam imala sve petice."


Možda vas interesuje:
Elita 7: Stanija Dobrojević o Aneli Ahmić, Asminu i bebi! (VIDEO)




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>