Region

Svet

Nikola Rokvić objavio radosne vesti pred dolazak na Eginu!

Nikola Rokvić stiže na Eginu nakon pređenih 1.060 kilometara. Podelio je srećne vesti o rođenju deteta svoje kume Ive i zahvalio na podršci. Hodočašće je posvetio prikupljanju novca za dečiju onkologiju.

Nikola Rokvić objavio radosne vesti pred dolazak na Eginu! Screenshoot/Instagram/nikolarokvic




Pevač je podelio srećne vesti neposredno pred dolazak na odredište. Rokvić je izrazio zahvalnost na podršci koju je dobijao tokom svog puta, a dodatno ga je obradovala vest o rođenju zdravog dečaka njegove kume Ive.

"Pomaže Bog dragi ljudi, evo spuštam se niz planine. Hvala vam na podršci, hvala vam na ljubavi. Koliko sam radostan i šta sve osećam... Moja kuma Iva je donela na svet zdravog dečaka. Ljubim vas, volim vas," izjavio je on.

Nikola Rokvić je pre mesec dana krenuo na hodočašće od hrama Svetog Save do ostrva Egina u Grčkoj, sa ciljem da se pokloni Svetom Nektariju Eginskom, i to iz humanitarnih razloga.

Tokom svog puta, kroz fondaciju "Porodica", prikupljao je novac za dečiju onkologiju.

Nikola se svakodnevno obraćao pratiocima putem Instagrama, a danas će ga u Grčkoj dočekati njegova supruga Bojana Barović sa decom.


Nikola Rokvić završava svoje hodočašće na Egini, noseći sa sobom prelepe vesti i postignut humanitarni cilj. Njegova posvećenost i radost dele se sa svima koji su ga podržali tokom ovog značajnog puta.


Možda vas interesuje:
Proslava Svetog Nikole Čudotvorca - Običaji i značaj u Srpskom narodu (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>