Region

Svet

Žika Nikolić opsovao dečaka u šarenici

Voditelj i autor emisije "Žikina šarenica" Žika Nikolić u nedelju je u svojoj emisiji opsovao dečaka koji je gostujući u njegovoj emisiji čitao pesmicu "Moje selo" za koju je M.N bio nagrađen u svojoj opštini.

Žika Nikolić opsovao dečaka u šarenici



Poznati voditelj izgleda da nije imao strpljenja, pa je u momentu kada su počele reklame neznajući da mu je mikrofon još uključen rekao: "Alo, jebote, skrati to! Nije to pesma za Nobela!"

Žika se u jednom intervjuu pravdao da nije imao nameru nikoga da uvredi ili povredi svojom izjavom.

"To sam odgovorio ljudima koji su bili u publici i komentarisali da je pesma dugačka, ali je samo meni mikrofon bio uključen. Istina je da sam rekao da nije baš za Nobela, ali šta da se radi, takve stvari se dešavaju u živim emisijama. Nije mi bila namera da povredim dečaka i izvinjavam se ovom prilikom njemu i njegovoj porodici."

Povodom događaja koji se dogodio u nedelju, oglasila se Srboljub Bogdanović, potparol RRA koji je rekao da će savet Radiodifuzne agencije prvo pogledati snimak, a potom odlučiti na koji će način kazniti voditelja.

"Znamo za ovaj slučaj, ali tehnologija nam ne dozvoljava da cenzurišemo i ukidamo svaki program kad god u njemu dođe do nekog incidenta. Savet RRA prvo mora da pogleda materijal, pa tek onda da donese konačnu odluku o kaznama." - rekao je Bogdanović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>