x
Region
Urška: Mitar Mirić je super frajer
1. mart 2011. 10:03
Urška Čepin je mamila izgledom muškarce, a već prve večeri se dohvatila sa Ćemom i Stojanom.


"Navikla sam na pažnju muškaraca. Žena treba da je žena i da stalno flertuje. Sve je to bila igra".

Ko se bolje ljubi - Ćemo ili Stojan?

"Ćemo se ljubi... Ne mogu da realno odgovorim na to pitanje, jer su ti poljupci bili za potrebu šou-programa".

Svi su videli da te Mitar Mirić umalo skinuo. Da li je on tvoj tip muškarca?

"Mi smo samo igrali i pevali. Popeli smo se na sto i malo smo se zezali. Bilo je tu i alkohola, pa smo se opustili. Iskreno, Mitar je super frajer. Bolji od svih na Dvoru".

Ko u rijalitiju najviše voli novac?

"Đus najviše voli pare. Dok je bio kralj, samo je o parama pričao i pokazivao ih. Najviše je on kopao po dvorištu da nađe dukate".

Šta misliš o Maji Nikolić i Milošu Bojaniću?

"Svi su videli da sam smetala Maji kad je ušla. Stalno se nešto brecala na mene. To je radila iz ljubomore. Posle ju je Miloš malo smirio. On je bolji od Maje, ali nisam imala dovoljno vremena da ga upoznam".

Izvor: Kurir

   
| More    
Mladi pevač iz prve sezone "Zvezda Granda" pored mikrofona ima još jednu strast, a to je pecanje.
17. oktobar 2012. 13:59
Golman Predrag Brzaković preminuo je u 48. godini.
18. septembar 2012. 21:29
Sve one koji su ga godinama vređali obradovaće vest da je makedonski šoumen rešio da se povuče iz javnog života. Boki 13 je zbog slabog interesovanja za njegov koncert odlučio da neslavno završi svoju karijeru.
14. jun 2012. 21:38
Starleta Urška Čepin uzburkala je slovenačku javnost. Portal pozareport.si objavio je dva snimka na kojima se vidi kako nekadašnja učesnica rijalitija "Dvor" masira golog muškarca i seksualno ga zadovoljava, za šta na kraju dobija novac. Klipovi su lošeg kvaliteta, pa se ne vidi suma koju je za svoje usluge dobila. Ali to nije sve.
27. april 2012. 19:04
Poslednjih godina, čini se, televiziju su okupirali rijaliti šou programi, ili u prevodu šou program koji prati realan život. Ono što se od formata moglo videti su "Farma", "Veliki brat", "Dvor", "Survivor", "Parovi", "Domaćine oženi se", "Moje novo ja", i još par onih koji nisu možda privukli veću pažnju jer se radilo o životnim priča...
24. april 2012. 18:00
Novi album kantautorke Dragane Šarić, poznatije kao Bebi Dol, sa 12 novih pesama "skrčkan" je u muzičkom studiju Željka Mitrovića i uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana u izdanju "Siti rekordsa". Pevačica koja nas je pre dve decenije vodila na put oko sveta preko "Brazila", spremna je za veliki povratak na scenu posle višegodišnje diskografske pauze.
22. april 2012. 20:15
Iako je Andrej Maričić trenutno preokupiran preseljenjem u novi stan, našao je vremena da kaže šta misli o učesnicima aktuelnog Survivora.
19. april 2012. 22:01
Poznata pop pevačica Bebi Dol će posle jednogodišnje pauze održati koncert u nedelju u beogradskom klubu "Brankov". Bebi obećava atraktivan nastup, na kome će izvesti brojne hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, a ulaz je slobodan.
18. april 2012. 14:44
Poznati voditelj Ivan Ivanović ne samo da je tokom braka imao ljubavnicu već postoje i fotografije na kojima je snimljen s njom, tvrdi Bojan Jovanovski. Naime, kako kaže popularni Makedonac, on je nedavno imao prilike da vidi snimke golog Ivanovića nakon čega je zaključio da je neverstvo najverovatniji razlog za krizu u voditeljevom braku.
22. mart 2012. 19:54
Ukoliko ste punački a nikako ne možete da doterate liniju svojom voljom ovaj rijaliti će pomoći da dođete do željenog izgleda.
12. februar 2012. 16:39

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Nataša Bekvalac - Bolesno te v


Svakim danom 00:00

Novi spot Nataše Bekvalac benda za pesmu "Bolesno te volim"

Anabela Atijas - Lujke moje


Svakim danom 00:00

Novi spot Anabele Atijas za pesmu "Lujke moje"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus