Region

Svet

Aleksandra Mladenović otkrila da li je tokom udesa bila pod dejstvom alkohola! (FOTO)

Mlada i popularna pevačica, Aleksandra Mladenović doživela je dva dana udes, kada se u jednom beogradskom naselju sudarila sa autobusom.

Aleksandra Mladenović otkrila da li je tokom udesa bila pod dejstvom alkohola! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVPevačica je  odmah nakon nesreće, kolima Hitne pomoći je prevežena u Urgentni. Aleksandra je izjavila da je bila sama u kolima i da se udes dogodio blizu zgrade u kojoj živi.

Nakon što je došla kući, pevačica se oglasila i otkrila kako se oseća, ali i da li je bila u alkoholisanom stanju.


Foto: Instagram printscreen/aleksandramladenovic

- Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku - napisala je Aleksandra i dodala:

- Da ne zaboravim da naglasim... Sve što se ispostavi da je moja krivica snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro - piše pevačica i otkriva da nije bila u alkoholisanom stanju.


Foto: Instagram printscreen/aleksandramladenovic


- I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vreme -dodala je ona.

Slične vesti: Nikola Rokvić naišao na poteškoće u Makedoniji, a onda objavio radosne vesti! (VIDEO) 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>