Region

Svet

Suprug Tine Ivanović priznao da je bio uvezi sa njenom koleginicom! (VIDEO)

Suprug Tine Ivanović, Zvezdan Anđić, pojavio se u emisiji zajedno sa pevačicom gde je otkrio detalje iz njihovog braka, ali je takođe priznao da je pre braka bio u vezi i sa jednom od Tininih koleginica.

Suprug Tine Ivanović priznao da je bio uvezi sa njenom koleginicom! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Kurir





Iz poštovanja prema prethodnoj vezi, Zvezdan nije želeo da otkrije identitet pevačice, dok se iz reakcije Tine tokom emisije na Kurir televiziji dalo naslutiti da ona zna o kome je reč.


"Bilo je, ne smem da kažem. Bilo je dve, tri. Oooo, poginuću, ne smem da kažem. Imao sam ja simpatija, sviđale su mi se mnogo pevačica. Moram da te lažem, nisam bio sa pevačicama. Ali ne smem da kažem ko je, to su sad udate žene i imaju decu", rekao je kroz osmeh Zvezdan, a zatim se nadovezala Tina Ivanović:


"Spremite mi motku! Za jednu koleginicu znam", rekla je Tina, nakon čega je Zvezdan otkrio kako se upoznao sa suprugom:


"Đani je me je upoznao sa Tinom. Nas dvojica smo svojevremeno mnogo putovali jer sam u Frankfurtu držao diskoteku. Rekao mi je kada budem video jednu pevačicu da mi neće biti dobro. Tako je i bilo. Kada sam je upoznao, video sam da zaista lepo izgleda. Tu smo se dogovorili da dođe kod mene u diskoteku da peva, ali tražila mi je mnogo para. Rekla mi je: 'Ja pevam ze te pare, neću da idem ako nećeš da platiš'. Posle sam je muvao, ali nije se dala. Na kraju sam uspeo. Nema tvrđave neosvojine, samo su osvojači loši". - ispričao je suprug Tine Ivanović.




Foto: Printscreen Youtube/Kurir


Voditeljka emisije našalila se da "ko se oženi pevačicom, sahranjuje ga opština", a Tinin suprug se složio:

"To je sigurno tačno. Živa istina i zato ne ženite se pevačicama. Ceo život mi je briga. Stojiš pred binom, briga. To je istina. Kažu težak posao, a uzmeš 10. 000 evra za dva sata. Ja sam držao diskoteke 20 godina,staviš kićanović u kovertu i ideš kući. Ništa to nije teško. Pevačice na nastupu viču: 'Da vas vidim, ruke gore, jao što vas volim', ma, koga ti voliš. Mada, Tina je emotivna žena, ona se mazi sa publikom, svakog bi da ispoštuje. A ima onih pevača koji okrenu leđa publici i jedva čakaju da odu. Ima i onih koji se bore za publiku, a i onih koje je baš briga".- rekao je Zvezdan.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>