Region

Svet

Za dečju radost: Nikola Rokvić čestitao praznik i otkrio da je prikupljeno više od PET miliona za šest dana! (VIDEO)

Nikola Rokvić, pre šest dana započeo je svoju humanitarnu misiju za decu. Naime, on je odlučio da pešači do Grčke, kako bi prikupio novac za pedijatrisku onkologiju preko svoje Fondacije "Porodica".

Za dečju radost: Nikola Rokvić čestitao praznik i otkrio da je prikupljeno više od PET miliona za šest dana! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/nikolarokvicPopularni pevač krenuo je peške do čuvenog manastira Svetog Nektarija Eginskog na Enginu, a u svojoj humanitarnoj misiji preći će čak 1.060 kilometara.

Svakodnevno svoje obožavaoce obaveštava o pređenim kilometrima i cifri novca koja je prikupljena do tog dana. Sav novac namenjen je za kupovinu aparata, mikroskopa i dodatne opreme na pedijatrijskoj onkologiji. Nikola Rokvić  se i ovoga jutra javio, čestitajući današnji veliki praznik Vrbicu i otkrio koliko je novca sakupio šestog dana svoje humanitarne misije.

- Srećan praznik!!! Stigli smo do 5 Miliona!!! Idemo dalje!!! Volim vas i ljubim - rekao je Nikola u video snimku koji je postavio na Instagramu.Slične vesti: ​Ekskluzivno! Dragan Kojić Keba na Hilandaru sa sinom Igorom (FOTO+VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>