Region

Svet

Andreana Čekić bez dijete skinula 13 kilograma viška!

Pevačica Andreana Čekić bez držanja dijete skinula čak 13 kilograma viška i svoju liniju dovela do savršenstva ali ona još uvek nije zadovoljna. Ostao je stomak.

Andreana Čekić bez dijete skinula 13 kilograma viška! Foto: Printscreen Youtube/AmiG Show




Andreana Čekić je objavila nove četiri pesme, a novac nije žalila kako kaže. Verovala je i priželjkivala da će dobro proći i nije računala koliko je sve to košta. Pevačica je bez dijete skinula 13 kilograma ali je neke stvari izbacila sa svog menija:


"Nisam držala dijete, ali se trudim da ne jedem sve i svašta, već pametno. Izbacila sam hleb, sad popijem po pet, šest litara vode. Nekada to nije bio slučaj. Smršala sam 13 kilograma, gledam da još smršam, da skinem stomak."


Kada je u pitanju prijateljstvo sa Darkom Lazićem, Andreana kaže da se druži sa njim i Kaćom ali da ne pričaju o muzici i da im je zabavno kada su zajedno:


"Darko me pita kada ću da se udam, jer zna da ne želim da stanem na ludi kamen. Nemam dečka, niti želim da ga imam trenutno. To će se desiti jednog dana, kada bude trebalo da se desi. Ljubav mi ne fali, ja ljubav nalazim u svemu - u porodici, mojim bratancima, ja njihovu ljubav upijam, imam ljubav psa, publike..." - priča Andreana Čekić, a onda je prokomentarisala i razvode na estradi, pa otkrila da je pisala Dragani Mirković:


"Pisala sam Dragani Mirković na Instagramu, poželela sam joj snagu. Ja znam da je teško kad se rastaješ, pogotovo kad sa nekim provedeš tolike godine. Tada se život menja iz korena. Ali, ako ne ide, bolje je rastati se. Možda je to na početku bilo lepo, ali to ne znači da je uvek tako." - smatra Andreana Čekić.
 

Dušica Jakovljević se oprostila od Bojane Janković!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>