Region

Svet

Dušica Jakovljević se oprostila od Bojane Janković!

Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema, napisala je između ostalog Dušica Jakovljević u oproštajnom "pismu" Bojani Jakovljević.

Dušica Jakovljević se oprostila od Bojane Janković! Foto: Printscreen Youtube/Nenty News
Dušica Jakovljević noćas se oprostila od Bojane Janković dirljivim rečima, a na njenu objavu reagovala je i Bojanina sestra bliznakinja Ivana.


Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema...


"Petak... Brate, nisam ovako zamišljala to viđanje u petak... Znala sam da cemo plakati tog jednog petka, ali od smeha, a ne od tuge... Jer je sa tobom, najlepša damo Beograda, samo tako moglo da bude. Da boli stomak, ali ne i duša, a duša se od tog 19. aprila kida svima nama kojima si bila deo života čak i kada... a to je najteže prihvatiti, nismo bili tu kada smo možda i ne znajući, morali...

Ali to si isto ti, kao i sve dobre i nasmejane duše nosila bol sa šljokicama.

I sada, kao da te čujem da kažeš: "Ajde bre, šta plačete, pa svi ćemo jednog dana gore, čekam vas, nisam otišla, samo moram da motrim na sve vas odozgo"... ali to nije morao da bude taj dan...

Previše si bila lepa, čista i dobra za ovaj surovi svet, ali si bila poslednja od koje sam ikada mislila da ću morati da se oprostim na ovaj način.

I da znaš, stalno citiram u šali ono što si u šali govorila, da ćeš jednom reći... izvinite na izrazu, "k* dragi gledaoci", i da ćeš tako završiti emisiju... I kao da si nam svima baš to sada, onako nasmejanih očiju, rekla...

Reflektore si ugasila, kamere su se obojile u crno, a tona nema.

Putuj s anđelima, namigni nam ponekad onako tim nebesko plavim očima, a znam da je rajski vrt dobio najlepšu, najpametniju i najbolju.

Ali previše... previše rano da bismo to ikada mogli da prihvatimo..." - napisala je Dušica Jakovljević opraštajući se od svoje prijateljice.


Sahrana Bojane Janković održaće se 26. aprila u 14:30 časova na Novom groblju u Beogradu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>