Region

Svet

Supruga Darka Lazića se oglasila nakon vesti da je trudna!

Darko Lazić i misterija oko trudnoće - Katarina Lazić otkriva istinu iza spekulacija! Nismo još radili test, ali ćemo radosnu vest podeliti ako bude tačna...

Supruga Darka Lazića se oglasila nakon vesti da je trudna! Foto: Printscreen Youtube/RED TV




Nedavna senzacija na sceni, Darko Lazić, izazvao je pravu buru u javnosti svojom neočekivanom izjavom o mogućnosti proširenja porodice. Po navodima medija, ovu radostnu vest prvobitno je podelio samo s najbližim članovima kruga porodice i prijateljima, a kasnije je i sam pevač potvrdio spekulacije o očekivanju trećeg naslednika.



Mi još nismo ni radili test za trudnoću, tek treba da idemo da ga radimo, tako da tek za par dana kad odemo znaćemo da li je Kaća trudna ili ne. Kad saznamo, javićemo – rekao je Lazić tom prilikom za "Blic".

Sada se oglasila i pevačeva supruga Katarina Lazić:

Kao što je Darko i izjavio, ne znamo, jer nisam radila test za trudnoću, ali kada budemo znali rado ćemo podeliti tu srećnu vest - napisala je Kaća na svom storiju, pa dodala:


"Darko nije dao nijednu drugu izjavu, niti je tačno da je potvrdio moju trudnoću."


Podsetimo se, Darko Lazić i Katarina su izrekli sudbonosno "da" u avgustu prošle godine, proslavivši svoju ljubav na svadbi u pevačevom rodnom Brestaču.

Međutim, Lazić je privukao pažnju javnosti nedavno kada je otvoreno govorio o svojoj prošlosti, izjavivši da je spavao s otprilike 300 žena do danas. Navodno, tokom svojih gostovanja u inostranstvu, Lazić je čak angažovao i prosti**tke, što nije tajio. 




Foto: Printscreen Youtube/AmiG Show​



"Za mene, muškarac koji nije platio s**s s prostitutkom nije potpuno iskusio život! Svaki normalan muškarac je eksperimentisao!" rekao je. 

Izneo je detalje svojih iskustava, uključujući i orgije s 15 žena istovremeno, dodajući: 

"Sigurno sam potrošio hiljade evra, ali tačan iznos više ne mogu da se setim, to je davno bilo. Bio sam neuračunljiv! Sada je to daleka prošlost, imam ženu koju volim." 


Naglasio je važnost iskustva u mladosti, ističući da se s godinama stvari smire i sve dođe na svoje mesto.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>