Region

Svet

Milica Kon imala je bizaran zahtev za svog supruga Marka!

Milica Kon, poznata televizijska voditeljka, otkriva neobičan zahtev svom suprugu Marku - da se rastanu na šest meseci kako bi smršala! Milica takođe deli deo svoje intime, a tiče se toga u čemu je sve suprug podržava.

Milica Kon imala je bizaran zahtev za svog supruga Marka! Foto: Printscreen Youtube/ Hype TV





Televizijska voditeljka Milica Kon nedavno je podelila zanimljivu priču iz svog braka u vezi s gubitkom kilograma. Naime, izjavila je da je u jednom trenutku imala izazov s težinom i zatražila od svog partnera da se rastanu na pola godine kako bi smršala. Ova neobična izjava privukla je pažnju javnosti, a Milica je naglasila da je svoju želju za gubitkom kilograma iznela i u javnost uprkos upozorenju svog partnera da su takve ideje užasne:


"Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu. Rekla sam mu: "Molim te, Marko, da se razvedemo na šest meseci samo da smršam". Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam! On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla." - ispričala je Milica Kon nedavno.


Voditeljka Milica je nedavno pričala i o podršci  koju dobija od svog supruga Marka Kona u različitim životnim situacijama, naglašavajući da je on uz nju čak i kada je reč o aktivnostima koje bi se mogle povezati s njenim ranijim singl životom. Dodala je da je on voljan da je finansijski podrži kako bi izašla i provodila vreme sa svojim prijateljicama:


"Verovale ili ne, mene suprug podržava u devojačkom životu! Kaže mi: "Kad ćeš ti da izađeš sa drugaricama malo?" Da mi pare, ja izađem, provedem se, napijem se i to je to. On zna da ću posle da budem dobra i poslušna."


I posle 12 godina braka Milica Kon se oseća kao devojka:

"On meni daje tu slobodu... Sve nam finansira, ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže: "Ja ću sve da vam završim, rezervišem", pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osećam kao devojka!" - priznaje voditeljka.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>