Region

Svet

Velja Ilić poklonio ovce Vesni Zmijanac

Bivši ministar za kapitalne investicije i infrastrukturu Velimir Ilić očigledno je odlučio da se preorijentiše na razvoj poljoprivrede, a prvi korak učinio je kada je folk zvezdi Vesni Zmijanac poklonio pet ovaca za koje će joj pomoći i da sazida tor!

Velja Ilić poklonio ovce Vesni Zmijanac"Vesna je moj veliki prijatelj i ona se bori kao tigrica, a grad Aranđelovac je trebalo da joj pomogne jer bi ona od Srbije napravila Švajcarsku. Vesna je pravi domaćin, pa sam joj poklonio pet ovaca za njeno imanje na Bukulji, a čim bude vremena, otići ću kod nje i pomoći joj da napravi objekat za ovce" – rekao je Ilić.

Inače, Ilić je tokom gostovanja u emisiji kod Ivana Ivanovića napomenuo da mu je kolega političar rekao da je vlasnik pola Vesninog imanja, pa smo želeli i da saznamo o kome se radi.

"Ma to je jedan naš prijatelj koji mnogo voli da ide kod Vesne pa je sad stavio tapiju, nije on stvarno vlasnik dela njenog imanja. Ima nas desetak prijatelja koji se dužimo sa Vesnom, pa kad god neko od nas ode da joj pomogne, odmah počnemo da svojatamo njenu kuću, mi se to samo šalimo" – kroz smeh kaže predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, a i Zmijančeva je  prokomentarisala svojatanje.

"Ne znam koji je to političar pričao sa Veljom, ali to je samo šala. Znate kako, u svemu što Velja priča 90 odsto je šala, a istina je da smo mi veliki prijatelji i da mi je poklonio pet jagnjića neke nemačke rase, koje čuvam kod komšija pošto oni imaju čitavo stado. I moj komšija Bata Grubač mi je poklonio pačiće, tako da imam dosta životinja, a i šta drugo može da se radi na planini, osim da se drže neke životinjice" - kaže pevačica, koja je doskoro imala petla Bramu, a sad će dobiti sijamsku mačku kojoj je već nadenula ime Doni. Popularna Zmiki dodaje da će se posvetiti čuvanju životinja kada se bude oporavila od operacije zatezanja lica.

"Odlično se osećam i prezadovoljna sam svojim novim izgledom, ali ništa manje nisam ni očekivala od tima profesionalaca koji su me operisali. Brzo se oporavljam i nemam bolove. Alkohol još nisam počela da pijem zbog lekova, osim što povremeno uzmem po jednu čašu crnog vina uz ručak" - zaključila je Vesna.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>