Region

Svet

Zorice Brunclik iznela šokantne detalje iz života: Mrzela sam svoju majku!

Zorica Brunclik otvoreno je govorila o svom životu i iznela šokantne detalje iz detinjstva. Legendarna pevačica je otkrila zbog čega je u jednom momentu mrzela svoju majku.

Zorice Brunclik iznela šokantne detalje iz života: Mrzela sam svoju majku! Foto: YouTube Printscreen/Pink TVPevačica je istakla da su godinama živeli u bedi, zbog čega je jako patila: 

- Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo- pričala je Zorica i otkrila da je želela da je majka u tom periodu ostavi kod tate, piše Alo:- Nije mi bilo jasno zašto sam joj baš ja bila potrebna, kada je imala još dece. Tek kasnije sam shvatila da je moj otac, tako što me je dovodio kod sebe, želeo samo mami da napakosti. Svojim očima sam mogla da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode. Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda, želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala. Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi - zaključila je Zorica, koja danas živi u bogatstvu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>