Region

Svet

Zoran Marjanović na suđenju otkrio loše odnose u porodici!

Zoran Marjanović na suđenju otkriva porodične tenzije: Ne razgovara sa sinom, bratom i snajom dok se suočava sa optužbama za ubistvo?

Zoran Marjanović na suđenju otkrio loše odnose u porodici! Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production






Zoran Marjanović na današnjem suđenju otkrio loše odnose u svojoj porodici! On zapravo ne razgovara sa bratom, snajom i sinom.Bio je loše raspoložen kada je sud obaveštavao zašto njegov sin, brat i snaja nisu došli da svedoče iako su bilo pozvani.



Suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine, danas je nastavljeno saslušanjem policajca Borisa Pucića, a optuženi je bio prilično bahat kada je sud obaveštavao zašto njegov sin, brat i snaja nisu došli da svedoče iako su bilo pozvani.


- Postovana sudija i sude, trenutno se renovira naša kuća i tamo nema uslova za život pa smo svi na različitim adresama. Isključena nam je električna energija... a nisam ih obavestio jer nismo ni razgovarali - rekao je Zoran Marjanović.




Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production




Sudija Ivana Ramić nije krila čudjenje i pitala je:

- Sa sinom, snajom i rodjenim bratom niste razgovarali od prošlog sudjenja? Niste prijavili promene adresa već ste na početku sudjenja kazali da nema izmena u ličnim podacima?-


- To je samo trenutno. Ne, nismo razgovarali, da sam znao da treba ja bih obavestio. Meni bi išlo u prilog da su tu - odgovorio je optuženi.


Sudija nastavlja:

- Mi, to ne znamo-, a Marjanović  bez dopuštenja suda govori:

Znam ja- ali sudija zaključuje razgovor.


Medjutim, Marjanovićev advokat Nikola Dumnić, jedan od četvorice u timu je pritekao u pomoć pa je rekao da Zoran Marjanović razgovara sa svojima, ali da nisu pričali o sudjenju. 

Po saslušanju svedoka sudija je naložila da Zoran obavesti navedena tri člana svoje porodice da dodju na sud na pretres zakazan za 6. jun ili da sudu dostavi njihove trenutne adrese.



Svedočenje Borisa Pucića policajca:


"Ostajem apsolutno pri iskazu koji sam ranije dao" - rekao je policajac Pucić. 


Marijanovićevi advokati su postavili par pitanja svedoku, a tražili su da opiše kakvo je bilo vreme tog dana i o tome kako su se sreli on i Zoran:

"Bio je sunčan, ali prohladan dan i zahladnilo je pred veče. Prilikom našeg susreta kretao sam se od Pančeva ka Crvenki, a oni iz suprotnog smera. Sreli smo i porazgovarali preko prozora. Zoran je sedeo pozadi sa Janom, a njegov otac na mestu suvozača. Vozio je Miloš, Zoranov brat koliko se sećam. Nisam primetio ništa ekstremno, posebno." - rekao je Pucić. 


Aleksandar Zarić advokat se javio da pita svedoka da li je sa Zoranovog telefona razgovarao sa policijom.




Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production




Svedok je potvrdno odgovario:


"Javio se kolega Radanović Radomir i ja sam mu rekao da je telefon pokojne Jelene i dalje dostupan. A Zoranu sam inače dao telefone policije u Borči i Policijske uprave za Beograd." - prepričao je policajac, a prenosi Republika.


Tužilac je nekoliko pitanja postavila, kao i sudija u dogovoru sa kolegama iz veća:


"Pregledao sam deo prema Dunavu jer je bio nepregledniji, dok se kanal video. Mislio sam da je Jelena negde pala jer joj se slošilo pošto je držala dijetu jer je htela da se dovede u red." - ispričao je svedok Pucić.


Na pitanje tužioca da opiše dodatno Zoranov izgled tog dana, prikom susreta dok su tragali za Jelenom Marjanović, policajac kaže da je delovao zabrinuto, ali i da su Zoran i njegov otac otišli kući dok su on i Zoranov brat Miloš i dalje trgali za Jelenom Marjanović na mestu njenog nestanka.


Zoran Marjanović je tokom današnjeg pretresa sve vreme sedeo na optuženičkoj klupi u istom položaju, a treptao je prečesto i čak na mahove držao po nekoliko sekundi oči zatvorene.

Tokom istrage je otkriveno da je u kući Marjanovića varikinom opran tepih kao i kompletno kupatilo u kući, te sve podove i zidove - što je bio alarm da su prikrivali tragove.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>