Region

Svet

Evo kako danas izgleda Sani Armani i otkriva kakvi su Željko i Milica Mitrović kao šefovi!

Sandra Drašković, poznata kao Sani Armani, zauzimala je centralnu poziciju na televiziji "Pink" tokom dvehiljaditih godina ovog veka. Nekadašnja manekenka i voditeljka, postala je prepoznatljiva širom regiona zahvaljujući autorskoj emisiji "Sanimetar", vođenju programa "City club" i brojnim drugim angažmanima. Njena harizma i šarm nisu ostali neprimećeni, te su mnogi muškarci uzdisali za njom.

Evo kako danas izgleda Sani Armani i otkriva kakvi su Željko i Milica Mitrović kao šefovi! Foto: YouTube Printscreen/Pink TVMeđutim, početkom prošle decenije, Sandra je iznenada povukla zavesu privatnosti i udaljila se iz medijskog sveta. Godine 2017., odlučila je kročiti novim putevima i preseliti se u daleki Los Anđeles. U ekskluzivnom razgovoru za "Prvi red", otkrila je detalje o svom životu u ovom svetskom gradu anđela i podelila sa nama čime se sada bavi.

- U ovom trenutku, posvećena sam radu na jednoj seriji. Moj angažman obuhvata različite aspekte, uključujući marketing i savetovanje - kaže Sani Armani, a onda se priseća perioda kada je radila na "Pinku".

- Te dvehiljadite nije postojalo mnogo opcija. Nije bilo kablovske televizije, Pink je bio pionir u određenim stvarima i to je ostavilo veliki pečat - dodala je zanosna plavuša, a onda je otkrila i u kakva jbila saradnja sa bivšim šefomima Željkom i Milicom Mitrović.- Super su, izuzetno fer. Ponekad su kao Jin i Jang. Željko je bio malo usmeren ka ekstremima, ali kada mi preteramo, onda Milica upozorava: "Čekajte, moramo imati neki put i neki pravac, i moramo zadržati u glavi da kreiramo program za široki auditorijum. To nije ono što volimo privatno"-  objasnila je Draškovićeva. Ona se 1999. godine zajedno sa bivšim suprugom Nikolom Lazetićem pojavila u spotu Cece Ražnatović za pesmu "Crveno", u emisiji "Prvi red" na televiziji K1, otkriva i kakva je bila saradnja sa našom folk zvezdom: 

- Ceca je veliki profesionalac, ništa manje se nije očeivalo od nje na tim snimanjima. Sama ističe da to ne voli i da je to malo mrzi, ali stavrno je bila super profesionalna, opuštena, kao što je vidite u intervjuima koje ona, ne sumnjam, često daje - istakla je nekadašnja voditeljka.

Iz braka sa Lazetićem ima sina Luku koji ima skoro 22 godine. Nekadašnja "Pinkova" zvezda ponosna je na svog naslednika.

- Luka je već veliki momak, jako sam ponosna. Njaveći kompliment je da su ljudi iznenađeni da je moj sin, kako se lepo ponaša, kako je pun empatije za druge, kako je vaspitan - zaključila je Sani Armani.

Slične vesti: Da li biste je prepoznali? Teya Dora u do sada neviđenom izdanju! (FOTO)

Viber

Autor: J.B
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>