Region

Svet

Glumac Marko Janketić se rasplakao u emisiji: Sanjam ga!

Marko Janketić, gostujući u jednoj emisiji, rasplakao se tokom priče o svom ocu. 

Glumac Marko Janketić se rasplakao u emisiji: Sanjam ga! Foto: TikTok printscreen/samopesma



Mihajlo Miša Janketić, bio je jedan od najboljih naših glumaca. Svojim ulogama ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. Godine 2019. preminuo je nakon duge borbe sa opakom bolesti, a njegov sin Marko, takođe glumac, otkrio je kako pamti svog oca, govoreći kroz suze: 


@pesme.video Tako je sudjeno #takojesudjeno #markojanketic #mocvara #misaodana #nestolepo #ljubav #tuga #sreca #emocije #raskid #pesmevideo #pesme #video #beograd #srbija #bosna #crnagora #hrvatska ♬ original sound - Djura Zoric

- Pamtim ga kao najsavršenijeg pred kraj života. Tada je bio zaokružen, bez obzira na bolest. Imao je jednu filozofsku tezu da se čovek rađa do poslednjeg daha i onda je sa poslednijm dahom zaokružio sebe, tada se rodiš kada odeš na onaj svet - rekao je Marko Janketić u emisiji "Balkanskom ulicom" na Blic TV-u i dodao: 

- To je malo filozofski, ali ga sanjam mladog, moram ti reći. Mladog, iz mog sećanja mladog, sanjam ga sa zift crnom kosom u nekom sakou, onako nešto njega kakav je bio dasa - zaklljučio je popularni glumac na Blic televiziji. 

Slične vesti: ​Milan Marić otkriva neobičnu priču: Zbog uloge se ugojio preko 100 kg i doživeo neprijatnu situaciju! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>