Region

Svet

Adriana Čortan nije zlopamtilo: Željku i Jovani želim sve najbolje!

Voditeljka Adrijana Čortan, koja će se televizijskom gledalištu predstaviti autorskom emisijom „Otkopčano”, demantuje gradske priče da je u vezi sa direktorom produkcije Manetom Šijanom. Ona kaže da bi bivšem dečku Željku Joksimoviću čestitala veridbu sa voditeljkom Jovanom Janković ako bi se sreli.

Adriana Čortan nije zlopamtilo: Željku i Jovani želim sve najbolje!"Ukoliko bih se negde srela sa Željkom, čestitala bih mu veridbu. Nemam razlog da to ne učinim. Njemu i Jovani želim sve najbolje! Svi smo mi ljudi, život ide dalje".

I mada nije želela da priča u medijima o njenom i Željkovom raskidu , a sada ćeš voditi emisiju u kojoj će od sagovornika tražiti da pričaju bez cenzure o svom životu, Jovana kaže:

"Ne smatram da sam tada bila zatvorena za medije, ali sam smatrala da imam pravo na svoj privatni život i nisam htela potpuno da ga ogoljujem. Dovoljno sam ja pričala i tada, bar onoliko koliko sam mislila da neće nikome od naših porodica i prijatelja zasmetati".

Na pitanje da li planira da ugosti u emisiji i Željka Joksimovića, ona kaže…

"Zašto da ne, volela bih da dođe. On je javna ličnost, a ja sam dovoljno veliki profesionalac i da nemam problem s tim što mi je bivši dečko".

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>