Region

Svet

Baby Lasagana žrtva prevare: Hrvatski predstavnik uputio javni apel roditeljima! (FOTO)

Baby Lasagana, hrvatski predstavnik na izboru za pesmu Evrovizije u Malmeu, još jedna je u nizu poznata ličnost koja je postala žrtva prevare na društvenim mrežama.

Baby Lasagana žrtva prevare: Hrvatski predstavnik uputio javni apel roditeljima! (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/Baby LasagnaMladi muzičar, putem društvene mreže Instagram uputio je apel, svim njegovim fanovima, a posebno roditeljima male dece, da obrate pažnju na njegov lažan profil u kome nepoznata osoba pokušava od njih da iznudi pare.


Foto: Instagram printscreen/the_babay_lasagna

- Upravo mi je dato na uvid da prevaranti pokušavaju preko lažnog profila "Baby Lasagana", da kontaktiraju pratioce i od njih iznude novac. Ovim putem želim reći da to nisam ja, da ni pod razno ne dajete nikakve novce ili odgovarate uopšte na poruke. Ako ste roditelji savetujem da obratite pažnju na naše najmlađe, jer su bvaš oni skloniji ovakvim prevarama. Hvala!" - stoji u objavi predstavnika Hrvatske za Evroviziju.Slične vesti. ​Lepa Brena uputila potresnu poruku putem društvenih mreža: Nedostaješ! (FOTO)
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>