Region

Svet

Bojan Tomović se oglasio nakon vesti da se ženi!

Bojan Tomović oglasio se nakon vesti da se ženi sa devojkom koju je upoznao na psihijatriji. 

Bojan Tomović se oglasio nakon vesti da se ženi! Foto: Printsreen Youtube/Bojan Tomovovic VIPPER



Pevač Bojan Tomović nedavno je bio tema medija zbog navodnih vesti o njegovom venčanju s Albankom koju je, prema spekulacijama, upoznao na psihijatrijskom odeljenju. Međutim, Tomović je sada demantovao ove tvrdnje i istakao da je došlo do velike zabune.

Prema izjavi koju je dao za Telegraf, Tomović je objasnio da se lečio od depresije na klinici gde se primenjuje terapija strujom u mozak radi stimulacije serotonina i drugih hormona zadovoljstva. Istakao je da se ova terapija koristi kada antidepresivi više ne daju željene rezultate, naglašavajući da se bori s bipolarnim poremećajem već 11 godina.



Što se tiče navoda o njegovom venčanju s Albankom, Tomović je jasno istakao da je u pitanju nesporazum te da neće stupiti u brak jer, kako je rekao, ne postoji nijedna žena u njegovom životu. Dodatno je izjavio da je biseksualac.

Ova izjava dolazi nakon što je Tomović jutros objavio fotografiju na svom Instagram storiju sa ženom, što je pokrenulo lavinu spekulacija. Međutim, sada je jasno da su te spekulacije bile pogrešne, a Tomović je odlučno demantovao sve navode o braku i vezi s Albankom.

Slične vesti: Bojan Tomović se ženi devojkom koju je upoznao na psihijatriji!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>