Region

Svet

Lepa Brena otkrila kakvu joj je sudbinu prorekao jedan starac kada je imala 14 godina! (VIDEO)

Lepa Brena, iznenadila je sve kada je u emisiji ispričala kakvu joj je sudbinu prorekao jedan starac kada je imala samo 14 godina.

Lepa Brena otkrila kakvu joj je sudbinu prorekao jedan starac kada je imala 14 godina! (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Popularna pevačica, naglasila je da kao dete nije verovala u te stvari koje su joj rečene, ali se drži obećanja koje mu je tada dala, a to je da će ukoliko se to dogodi, da će mu stalno paliti sveću.



- Rekao je mojoj mami da ću biti poznata kao Tito. Mislila sam da je to nemoguće. Međutim, on je bio čovek koji, kao da je čitao moje misli, rekao mi je: "Nije nemoguće, bićeš poznata kao što je Tito".Pomislila sam da čovek priča gluposti. Rekao je tada mojoj mami da ću biti poznata i da ću putovati kao ptica koja raširi krila, kao i da će se sve to brzo desiti. Sa 14 godina nisam znala da je ta moć u kosmičkoj energiji, da postoji sudbina koja vam je namenjena. Rekao mi je: "Misliš da sam star i da pričam gluposti, ali kada se to bude ostvarilo i kada me se setiš, ti mi zapali sveću". Onog trenutka kada je krenuo moj sudbinski tok i kada sam '82 godine ušla u mašineriju - šoubiznis, naravno da mu palim sveću - rekla je Lepa Brena u emisiji "Amig show".

Slične vesti: ​Da li znate koje je pravo ime pevačice Jane Todorović?

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>