Svet

Region

Tajger Vuds: Grešio sam, bio sam glup

Prvi put od povratka sa lečenja od seksualne zavisnosti, naplaćeniji sportista na svetu, Tajger Vuds, obratio se javnosti.

Tajger Vuds: Grešio sam, bio sam glup



Pres konferencija na Floridi izazvala je ogromnu pažnju medija i emitovana je uživo na američkoj televiziji Entertainment. Golfer je hrabro izašao pred okupljene novinare i obratio se porodici, prijateljima, saradnicima i sponzorima, kojima se izvinio što ih je izneverio.

„Mnogi od vas ovde ste mi prijatelji i znate me. Mnogi od vas su me bodrili, radili sa mnom i podržavali me, a svako od vas sada ima dobar razlog da me kritikuje. Jako mi je žao zbog neodgovornog ponašanja,“ rekao je Tajger.

On je izrazio duboko žaljenje zbog svega što je priredio svojoj ženi Elin i deci, objašnjavajući da je napravio velike greške koje će probati da ispravi delima.

„Mislio sam da mogu da se izvučem iz svega iz čega želim, osećao sam da sam prenaporno radio čitav život i da zaslužujem opuštanje i uživanje u blagodetima oko sebe. Zahvaljujući novcu i slavi, nisam se morao previše da se trudim da pronađem ljubavnice. Grešio sam, bio sam glup. Sada je na meni da počnem da živim pristojno i podignem kvalitet svog života. Bilo je teško priznati da mi je potrebna pomoć,“ dodao je Vuds.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>