Zanimljivosti

Film

Vesti

survivor najnovije vesti - strana 7

Vip Survivor: Izbačeni Marko i Neven (Video)

Vip Survivor: Izbačeni Marko i Neven (Video)

Što je bliži Plemenski, tenzije su sve veće. Ava se sva uzvrpoljila, pa kao pčelica leti sa cveta Sebastijana na cvet Milana. Na Sebastijanovo pitanje da li je utučena jer zna da je ugrožena, Ava iznosi priču o Cezaru i Brutu, zapravo o sebi i Marku koji joj je rekao da će da glasa za nju. Milan joj skreće pažnju na prve dane u plemenu, kada su je muškarci štitili od izbacivanja i zamera joj što je glasala za Žareta, pa joj sada to svi uzimaju za zlo. I obećava joj da neće glasati za nju, iako ima debele razloge da to uradi.

Pročitaj više

Vip Survivor: Ava se rasplakala

Vip Survivor: Ava se rasplakala

Možda su Avu iskrenost i kreativnost sprečili da širom otvori oči i vidi sa kim ima posla. Elem, pošto je odustala od traženja imuniteta, skoknula je do Velikog veća kome je bilo važnije da sazna informacije o ujedinjenju, nego da nahrani pregladnelu robinzonku. Ava je odlepršala nazad do kampa, ali i tamo je zatekla prazne lonce i obrisane tanjire.

Pročitaj više

Vip Survivor: Posle Radovana Kristinu ispipkao i Sebastijan

Vip Survivor: Posle Radovana Kristinu ispipkao i Sebastijan

U novom plemenu Sibu, Ava se ne oseća baš najbolje. Kaže da joj je bilo lepše pre ujedinjenja i izjavljuje: „Šta bi bilo da smo u zatvoru ili na psihijatriji, da smo vezani? Kakva bi onda bila situacija? Ili da bežimo, da nas progoni manijak ili da nas neko siluje...“ Ova mudrost presvete Ave se može povezati sa činjenicom da je „drmnula“ malo ruma, jer je, kako sama priznaje, već mesec dana na detoksikaciji. Zaključuje da joj fali samo da popuši jednu cigaretu i bila bi kao nova! Za razliku od nje, Aleks se oseća fenomenalno nakon pobede koju je osvojila u prvoj borbi posle ujedinjenjenja i svoju radost poredi sa onom koju je doživela 2003. kada je postala mis Hrvatske.

Pročitaj više

>