Reality & TV Show

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

strani glumci najnovije vesti - strana 7

Bati Živojinoviću stigla ćerka sa Kube

Bati Živojinoviću stigla ćerka sa Kube

Legendarnog glumca Velimira Živojinovića juče je posetila ćerka Jelena, koja živi na Kubi. Susret je bio veoma dirljiv i nabijen emocijama. Otkako je pre 18 dana posle moždanog udara smešten u bolnicu „Sveti Sava“, svakog dana je po nekoliko puta razgovarala s njim i majkom Lulom telefonom, a sada je uspela da doputuje u Beograd.

Pročitaj više

Bata Živojinović van životne opasnosti

Bata Živojinović van životne opasnosti

Glumac Bata Živojinović uspešno se oporavlja u bolnici “Sveti Sava” posle teškog moždanog udara koji je doživeo prošlog utorka. On se nalazi van životne opasnosti, a posebno raduju prognoze doktora da se očekuje dalje poboljšanje zdravlja slavnog glumca. Zamenica direktora bolnice “Sveti Sava”, dr Ranka Todorović, kaže da je glumcu pre dva dana pukao krvni sud u mozgu, koji je potom prouzrokovao moždani udar.

Pročitaj više

Glumicu Srnu Lango pretukla komšinnica

Glumicu Srnu Lango pretukla komšinnica

Ni komšije nisu što su nekad bile, a u to se proteklih dana uverila Srna Lango, koja je od svoje susetke najpre dobila preteću poruku zbog parkiranja automobila na javnom parkingu, da bi sve eskaliralo u pretnje smrću, a na kraju i fizički napad na glumicu! Kako smo saznali, na Srnu je nasrnula žena koja živi u blizini bivše učesnice „Parova“.

Pročitaj više

>