Reality & TV Show

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

goran doljancevic najnovije vesti - strana 7

Romanu Panić "oduvala" klinka!

Romanu Panić

Goran Marković je poznat po tome što zbija šale na tuđ račun. Ovog puta "žrtva" je bila poznata pevačica Romana Panić. Goran i njegov tim saradnika, ubedio je Panićevu da potpisuje godišnji sponzorski ugovor sa poznatom kućom iz Beograda kojoj će ona biti zaštitno lice. A onda nastaje pravi haos i drama, dolazi 20 godina mlađa, lepša i zgodnija devojka, tako da Romana ostaje bez ugovora i sve pada u vodu.

Pročitaj više

Goran Bregović i Raka Marić u svadji?!

Goran Bregović i Raka Marić u svadji?!

Dugogodišnji prijatelji i saradnici, kompozitor Goran Bregović i menadžer Raka Marić, navodno su raskinuli poslovnu saradnju. Po estradnoj čaršiji priča se da je motiv za razlaz koncert koji je Bregović 8. marta trebalo da održi na gradskom trgu u Brčkom, na godišnjicu obeležavanja distrikta Brčko, za koji je, spekuliše se, honorar bio 46.000 evra.

Pročitaj više

Sandra Stojanov: Brega me ubedio da ugradim silikone!

Sandra Stojanov: Brega me ubedio da ugradim silikone!

Zanosna manekenka Sandra Stojanov nedavno je obavila lekarske preglede i dogovorila sve detalje sa estetskim hirurgom jer želi da se podvrgne jednoj operaciji. Odlučila sam da uvećam grudi! Nisam zadovoljna sa njihovom sadašnjom veličinom. Mislim da bi mi jedna solidna "četvorka", a možda i "petica", dobro pristajala, rekla je Sandra za sarajevski Expresmagazin.

Pročitaj više

Goran Jevtić: Da li je ikoga sramota što smo na ivici preživljavanja?!

Goran Jevtić: Da li je ikoga sramota što smo na ivici preživljavanja?!

Kada su novinari posetili Gorana Jevtića u Nacionalnom teatru u Beogradu pred premijeru predstavi "Zli dusi" F. M. Dostojevskog, prvo što su primetili i prokomentarisali bio je njegov zanimljiv šal. Kaže, inače ga ne nosi, ali tog dana je ostao bez glasa, baš pred premijeru, pa je shvatio da je "Gučijev" šal neophodan za to veče. "To mi kupila Anđelina. A kad mi ga je dala, još ja onako u sebi razmišljao: kad ću ja to da nosim... Međutim, eto vidiš, sve dođe na svoje." A na komentar: "Baš vam lepo stoji", rekao je: "Nemam ja kad da budem lep. Stvarno. Sreća, pa ponekad imam lep kostim. A večeras baš imam..."

Pročitaj više

>