Muzika

Lifestyle

Vesti

Andrija Milosevic najnovije vesti - strana 7

Eksluzivno: Survivor počinje u decembru! (Video)

Eksluzivno: Survivor počinje u decembru! (Video)

Posle više od godinu dana pauze počinje rijaliti program "Survivor"! Snimanje ovog rijalitija počinje početkom decembra i to u Kosta Rici! U opticaju su dva ostrva i to jedno u Karipskom moru a drugo u Južnom Pacifiku. Na obe lokacije vec je inače sniman Survivor pa će naša produkcija koja ima licencu u mnogome imati lakši posao. Još uvek nije poznato da li na put idu poznati ili anonimni takmičari, ali sigurno je da će ove godine biti još zanimljivije “preživljavanje”. Kosta Rika je smeštena u centralnoj Americi, izlazi na dva mora i to na istoku na Karipsko i na zapadu na Južni Pacifik. U decembru maksimalne temperature idu do 26 stepeni a količina padavina je manja nego u drugim mesecima tokom godine. Zanimljivo je da su pokedina ostrva udaljena čak i preko 500 kilometara od obale. More je jako toplo a u biljni i životinjski svet je jako bogat. Čak 5% biljnih vrsta koje postoje na svetu nalazi se upravo tamo! Naši Robinzoni imaće izgleda mnogo lakši zadatak nego ranije, takođe u ovoj zemlji životni vek ljudi je jako dug a ne beleže se velike zaraze u poslednjih nekoliko godina. Jedina opasnost mogu biti ajkule kojih ima mnogo uz obalu i pojedine otrovne biljne i životinjske vrste od kojih se i stanovnici sklanjaju!

Pročitaj više

Andrija Milošević otvorio restoran

Andrija Milošević otvorio restoran

Glumac Andrija Milošević postao je jedan od suvlasnika restoran-bara koji će voditi zajedno sa svoja dva druga. Svečano otvaranje lokala će biti za nekoliko dana, a ujedno će glumac organizovati i proslavu povodom početka emitovanja serije "Pevaj brate" koja sa prikazivanjem počinje na Prvoj televiziji.

Pročitaj više

Andrija Milošević: Mentalne pripreme za odlazak u Kostariku

Andrija Milošević: Mentalne pripreme za odlazak u Kostariku

Nova sezona rialiti šoua “Survivor”, i to u VIP izdanju, trebalo bi da počne sa snimanjem krajem jeseni. Voditelj emisije, glumac Andrija Milošević već se psihički priprema za odlazak u Kostariku, gde će boraviti sa dvadeset dve poznate ličnosti iz Srbije i Hrvatske. “Mentalne pripreme za odlazak u Kostariku sam već započeo, a uskoro ću početi i sa fizičkim. Važno je da se vratim u formu jer su snimanja često zahtevna”, rekao je Andrija.

Pročitaj više

>